un voluntar a fost ucis în timpul luptelor din apropierea orașului Bakhmut din regiunea Donetsk/foto president.gov.uaUn voluntar a fost ucis în timpul luptelor din apropierea orașului Bakhmut din regiunea Donetsk/foto president.gov.ua un alt voluntar Georgian a murit în Ucraina. Numele omului ucis era Georgy Grigoriy.

Acest lucru este raportat de ” Georgia.online ” cu referire la declarația ambasadorului Georgian în Ucraina Giorgi Zakarashvili.un voluntar a fost ucis în timpul luptelor din apropierea orașului Bakhmut din Regiunea Donețk.

familia decedatului a fost deja informată despre incident.

se știe că de la începutul războiului din Ucraina, 13 voluntari georgieni au fost uciși.

Anterior, președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky a spus că până la 100 de soldați ucraineni sunt uciși și aproximativ 500 sunt răniți în fiecare zi în bătăliile din Donbas:

“Până la 100 de persoane în estul statului, unde Rusia și – a adunat toate trupele pentru astăzi, tot ce au-în estul statului, până la 100 de persoane mor în fiecare zi astăzi. Și aproximativ câteva sute de oameni – 450-500 de oameni chiar se întâmplă uneori – sunt răniți în fiecare zi. Aceasta este în estul statului nostru. Există o luptă întâmplă, o luptă pentru valori”

ajuta proiectul ne sprijini

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.