rușii au bombardat din nou regiunea Sumy/foto ua.depositphotos.com rușii au tras din nou în regiunea Sumy/foto ua.depositphotos.com

Un avion inamic a tras rachete pe teritoriul de Frontieră al regiunii Sumy.

Acest lucru este raportat de către Serviciul Frontierei de stat a Ucrainei.

“Astăzi, după 16 ore, un avion inamic a efectuat 6 lansări de rachete neguidate pe teritoriile de frontieră ale regiunii Sumy. Rachetele au lovit în afara așezărilor”, se arată în raport.

În plus, astăzi după-amiaza, inamicul a tras 5 obuze de mortar din așezarea rusă Troebortnoye pe teritoriul de Frontieră al districtului Shostka.

Șeful administrației militare regionale Sumy, Dmitri Zhivitsky, a mai spus că rușii au lansat un atac cu rachete asupra districtului Sumy. El a promis să spună detaliile bombardamentului mai târziu.

Citește și:  Ofensiva asupra Slavyansk continuă: oamenii sunt rugați să evacueze Ofensiva asupra Slavyansk continuă: oamenii sunt rugați să evacueze  rușii au tras mortare și artilerie în regiunea Sumy noaptea Rușii au tras mortiere și artilerie în regiunea Sumy noaptea invadatorii din armele și mortarele autopropulsate au lovit regiunea Sumy Invadatorii din arme și mortare autopropulsate au lovit regiunea Sumy  Rusia a lansat o rachetă în Ucraina ,a fost doborâtă peste Sumy (foto) Rusia a lansat o rachetă la Ucraina, a fost doborât peste Sumy (foto)

Anterior, serviciul de securitate de Stat a raportat că în noaptea de 28 mai, inamicul a bombardat activ teritoriile de frontieră ale regiunilor Sumy și Chernihiv noaptea.

în special, ca urmare a unei greve cu rachete, Rashiștii au “denazificat” o întreprindere agricolă la periferia districtului Konotop din regiunea Sumy. Din fericire, nu există victime.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.