Cum se face un cocktail Molotov/fotografie depositphotos.com

Cocktailul Molotov este un instrument eficient împotriva tancurilor, care este disponibil civililor. Acest amestec a fost inventat de partizanii finlandezi în timpul celui de-al doilea război mondial și și-a primit numele în onoarea ministrului Afacerilor Externe al URSS Vyacheslav Molotov. Un dispozitiv exploziv poate fi pregătit pentru ei înșiși sau pentru apărarea teritorială, dacă au o astfel de nevoie.

Reteta de cocktail Molotov: ingrediente

cum se face un cocktail Molotov

< ol>

  • Umpleți sticla cu 2/3 benzină sau un amestec de napalm și benzină 1:1.
  • Dacă nu utilizați cocktailul imediat, atunci trebuie să închideți sticla cu un capac metalic. Amestecul poate fi păstrat timp de 24 de ore, apoi își pierde proprietățile.
  • Puneți o fâșie de pânză pe jumătate într-o sticlă, umeziți cealaltă jumătate în benzină. Pânza trebuie să acopere bine sticla, astfel încât amestecul să nu se varsă.
  • a dat foc capătului liber al țesăturii. Cocktailul Molotov este gata de utilizare. Aruncați-l imediat în tehnică, astfel încât să nu se aprindă în mâini.
  • cel mai bine este să aruncați un cocktail Molotov în omidă, dispozitive optice sau în grila de ventilație a rezervorului. 

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован.