fotografie UNIAN

Pe 25 aprilie, un colaborator local Pavel Sharogradsky a dispărut în satul ocupat temporar Novoaidar (Regiunea Luhansk). Curând trădătorul a fost găsit împușcat în cap și rănit pe corp.

Acest lucru este raportat de către GUR al Ministerului Apărării al Ucrainei.

Sharogradsky a fost o” figură publică profesională ” înainte de invazia rusă. De ceva timp a fost directorul instituției municipale novoaydar village center “Sport pentru toți” și fondatorul ONG-ului “Novoaydar sich”. Nu avea nicio afacere sau un loc de muncă extrem de profitabil, cu toate acestea, s-a prezentat ca o persoană cu venituri mari.

După ocuparea lui Novoaydar, Pavel și-a oferit serviciile rușilor. El a oferit inamicului informații despre patrioți, participanți la ATO/OOS, membrii familiei lor și angajații administrației locale cu opinii pro-ucrainene.

El a fost răpit din incinta RGA Schastyenskaya, unde a participat la o “întâlnire” cu persoane din balaclave și uniforme militare ale armatei ruse.un dosar penal de înaltă trădare a fost inițiat împotriva lui Sharogradsky. Circumstanțele, cauzele și motivele infracțiunii sunt cercetate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.