elicopterul MI-2AM-1 permite evacuarea răniților de pe câmpul de luptă/foto Mikhail Fedorov elicopterul MI-2AM-1 vă permite să evacuați răniții de pe câmpul de luptă/foto Mikhail Fedorov

Prin inițiativa ucraineană UNITED24, pentru prima dată a fost posibilă achiziționarea unui elicopter pentru Forțele Armate ale Ucrainei.

Acest lucru a fost anunțat de vicepremierul-ministru al transformării digitale Mikhail Fedorov în Telegram.

Potrivit acestuia, vorbim despre un elicopter de salvare. Aceasta va permite evacuarea răniților gravi de pe câmpul de luptă.

“Acesta este un elicopter de salvare MI-2am-1 Pentru 23,4 milioane de grivne. Pentru evacuarea răniților gravi de pe câmpul de luptă. Câștigă viteză de până la 200 km/h și acoperă distanțe de până la 600 km. Acest lucru este extrem de important atunci când fiecare minut contează”, a explicat Fedorov.

După cum a raportat UNIAN, pe 5 mai, Președintele Vladimir Zelensky a lansat proiectul UNITED24 pentru a sprijini Ucraina. Platforma UNITED24 a fost creată pentru a strânge fonduri pentru a sprijini Ucraina. Primul ambasador al proiectului Global UNITED24 a fost faimosul jucător de fotbal și antrenor Andrey Shevchenko.

în primele patru săptămâni ale platformei de strângere de fonduri United24, s-au strâns peste 52,5 milioane de dolari pentru nevoile Ucrainei. SUA.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *