pe platformele feroviare , în special, 2 bărci BMK-130 au fost observate/captură de ecran din videoclipPe platformele feroviare, în special, au fost observate 2 bărci BMK-130/captură de ecran din videoclip

s-a format un eșalon cu bărci la gara Dzhankoy din Crimeea ocupată temporar.

Acest lucru a fost anunțat de către președintele șefului administrației militare Regionale Odesa Serghei Bratchuk în telegramă.

“Bărci BMK-15 în cantitate de 2 unități, BMK – 130-2 unități și 1 barcă BMK-T au fost văzute pe platformele feroviare. un eșalon feroviar cu 50 de rezervoare de combustibil a sosit și în Dzhankoy”, a spus el.

Potrivit lui, este evident că bărcile vor fi trimise în Ucraina continentală pentru a fi utilizate în forțarea barierelor de apă.

Citește și:  ocupanții vând în mod activ piese de schimb furate din echipamentul lor militar-intelligence Ocupanții vând în mod activ piese de schimb furate din echipamentul lor militar-intelligence în regiunea Harkov, invadatorii au ridicat un ponton care traversa râul (foto) În regiunea Harkov, invadatorii au ridicat un ponton care traversa râul (foto)  Federația Rusă asaltează Severodonetsk cu o intensitate ridicată de artilerie și lovituri aeriene – capul șanțului Federația Rusă asaltează Severodonetsk cu o intensitate ridicată de artilerie și lovituri aeriene – capul șanțului

Anterior, UNIAN a raportat deja că ofițerii de informații britanici au povestit cum distrugerea lui Vasily Bekh a schimbat situația pe mare. Lichidarea navei demonstrează dificultățile cu care se confruntă Rusia la Zmeiny.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.