potrivit lui Jdanov, procesele de armament ale Ucrainei pot încetini vara/vremurile potrivit lui Jdanov, procesele de armament ale Ucrainei vara pot încetini/vremurile

Expertul militar Oleg Jdanov avertizează că Ucraina se poate confrunta cu dificultăți în timpul verii în problema negocierilor privind furnizarea de arme din cauza sezonului de vacanță al politicienilor europeni.

el a spus acest lucru într-un interviu cu UkrLife.

Expertul se îndoia că” problema ucraineană ” ar fi o prioritate pentru unii politicieni europeni.

“Nu uitați că întreaga lume, cu excepția dvs. și a mea, trăiește în timp de pace. Nu au alarme, lovituri de rachete, nimic. Nu uitați că 1 iunie este chiar după colț. Și începe sezonul de vacanță în politicum European. Există o întrebare uriașă aici: Cine va lua deciziile? Cine va sta? Credeți că vor rămâne pentru perioada de vară și vor sta pentru a rezolva problemele globale? Mai ales cu astfel de încercări de lobby care “să organizăm negocieri cu Rusia”? Aceasta este întrebarea”, a spus Jdanov.

După cum a raportat UNIAN, potrivit rapoartelor mass-media, există acorduri informale între țările NATO de a se abține de la furnizarea anumitor tipuri de arme Ucrainei. Acest lucru se datorează riscului unei confruntări militare directe cu Rusia, pe care Alianța dorește să o minimizeze.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.