suprafața drumului pe Podul Antonovsky după loviturile APU/captură de ecran videoSuprafața drumului de pe Podul Antonovsky după loviturile APU/captura de ecran a videoclipului

Pentru a distruge podul Antonovsky minat de ruși în regiunea Kherson, puteți folosi HIMARS pentru a lovi suportul în care sunt ascunse explozivii.

această opinie a fost exprimată de expertul militar Oleg Jdanov.

În același timp, Jdanov a recunoscut că invadatorii ar putea deja șterge trecerea care leagă malurile din dreapta și din stânga Niprului.

“Au exploatat-o în mod activ înainte de atacurile noastre și ar putea elimina explozivii. Inteligența noastră a observat cum s-au apropiat de acești stâlpi în bărci și, cred, știm unde sunt… Este dificil din punct de vedere tehnic să coborâți intervalul, deoarece racheta are o viteză uriașă la plecare, mai multe viteze de sunet. Aceste găuri din pod sunt explozii de rachete. Explozii de rachete au avut loc sub podul de la sol, ceea ce le-a redus eficacitatea”, a spus Jdanov.

Potrivit expertului, suprapunerea podului este pătrunsă de un proiectil HIMARS în același mod ca un ac cu o foaie de hârtie.

“Vedem găuri netede netede din pătrunderea cojilor. De regulă, pentru a distruge podul, o lovitură este lovită fie pe suport pentru a provoca distrugerea intervalului, fie pe prima secțiune a podului. Secțiunea care se sprijină pe țărm cu o parte. Pentru că atunci efectul exploziei scoicilor va fi maxim”, a explicat el.

Zhdanov nu a exclus faptul că sarcina AFU nu este de a doborî Podul Antonovsky, ci de a deteriora suprafața drumului de pe acesta pentru a împiedica funcționarea acestuia pentru echipament militar.

lovituri pe Podul Antonovsky

După cum a raportat UNIAN, pe 19 iulie, armata ucraineană a atacat baza ocupanților ruși situată în apropierea Podului Antonovsky din Kherson. Invadatorii au plasat acolo o mulțime de arme și o unitate militară.

atacurile asupra traversării au fost raportate și pe 20 iulie.

În informațiile Britanice, Podul Antonovsky este numit principala vulnerabilitate a armatei ruse din Regiunea Herson. De aceea, controlul asupra trecerilor râului Nipru poate deveni un factor cheie în luptele din Regiunea Herson.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.