Rusia a intensificat bombardarea Kharkiv/foto Unian, Andrey Marienko Rusia a intensificat bombardarea Kharkiv/foto Unian, Andrey Marienko

Nu este necesar să vorbim despre posibilitatea unei re-ofensive a rușilor pe Kharkiv, deși ocupanții au încercat să străpungă apărarea orașului.

Acest lucru a fost declarat de către expertul militar Alexander Musienko pe TSN.

Potrivit acestuia, în ultimele zile, ocupanții ruși au intensificat bombardarea orașului, folosind artilerie cu rachete și butoaie, precum și lovituri de rachete de pe teritoriul Federației Ruse.

“În ultimele zile, situația de acolo s – a înrăutățit (în Harkov-n. Red.) în sensul că trupele rusești încercau cu adevărat să străpungă apărarea pozițiilor și frontierelor noastre în mai multe direcții. Nu au reușit să facă acest lucru și continuă să folosească artilerie, rachetă, artilerie cu butoi, precum și rachete din regiunea Belgorod, care sunt trase în orașul Harkov. Dar, de asemenea, nu este necesar să spunem că astăzi există un grup de trupe concentrate acolo care pot face acțiuni ofensive de succes”, a spus Musienko.

Citește și:  munca filigrană a artileriei: o serie de echipamente rusești au fost distruse în regiunea Kharkiv (video) Filigran de lucru de artilerie: un număr de echipamente rusești a fost distrus în regiunea Kharkiv(video)  șeful Ova Harkov a povestit despre starea de spirit din teritoriile ocupate din regiune Șeful Ova Harkov a vorbit despre starea de spirit în teritoriile ocupate din regiune  ocupanții demilitarizate depozitele de deșeuri și păsări de curte complexe în regiunea Kharkiv În regiunea Harkov, ocupanții” demilitarizate ” depozitele de deșeuri și păsări de curte complexe Arestovich a dat o prognoză dezamăgitoare pentru Kharkiv și sfaturi pentru locuitorii orașului (video) Arestovich a dat o prognoză dezamăgitoare pentru Kharkiv și sfaturi pentru locuitorii orașului (video)

După cum a raportat UNIAN, în această dimineață ocupanții ruși au lansat atacuri cu rachete asupra Kharkiv. Prima rachetă a lovit teritoriul instituției de învățământ, ceea ce a dus la distrugerea acesteia. O altă rachetă a lovit teritoriul unei case private. Un rezident de 62 de ani a fost rănit. În plus, teritoriul sanatoriului pentru copii situat în apropiere este parțial deteriorat.

De asemenea, rușii au bombardat Kharkiv cu o zi înainte, pe 9 iulie. Agresorul a lovit una dintre zonele rezidențiale din Kharkiv. Invadatorii ruși au tras, probabil, o rachetă balistică Iskander, ca urmare, două case au fost distruse, printre victime există un copil de 12 ani.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.