Ucraina nu va pierde în acest război, consideră expertul  foto ua.depositphotos.com

invazia militară pe scară largă a Rusiei din Ucraina va dura cel puțin încă șase luni. Cu toate acestea, Ucraina nu va pierde în această confruntare.

Acest lucru a fost declarat în aerul Radio NV de către expertul militar Serghei Grabsky.

Potrivit acestuia, paritatea forței de muncă într-un război care durează pentru a 27-a zi este puțin probabil să fie realizată, deoarece Rusia poate atrage chiar și tinerii de 17 ani pentru a combate operațiunile. 

“Vorbim despre eficiența utilizării acestei forțe de muncă… Trebuie să înțelegem că astăzi războiul este purtat nu de masele de infanterie, ci mai ales prin mijloace tehnice. Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți resurse pregătite militar”, a explicat Grabsky.

El a menționat că este posibil să”aruncați furaje de tun în Ucraina, trimițând rezerve și resurse nepregătite în luptă, dar eficacitatea unor astfel de acțiuni va fi minimă.”

“Dar forțele armate ucrainene și-au demonstrat deja eficacitatea în desfășurarea apărării manevrabile și a contraatacurilor, astfel încât se poate argumenta că Ucraina va rezista”, a remarcat expertul.

Cu toate acestea, a avertizat expertul, există bătălii grele și încercări înainte. Conform estimărilor lui Grabsky, războiul va dura cel puțin încă șase luni și, prin urmare, Ucraina va avea nevoie nu numai de sistemele sovietice de apărare aeriană, ci și de cele moderne.

“Războiul nu se va termina mâine. Din păcate, am o astfel de încredere, oricât de insultătoare ar suna, că nu se va termina în șase luni. Vom continua să ne apărăm, așa că vom avea nevoie de mai multe sisteme Patriot [de apărare aeriană] de înaltă clasă, puternice și moderne”, a menționat expertul.

utilizarea lor este precedată de o pregătire destul de lungă a specialiștilor, a adăugat expertul, dar sistemele vor consolida capacitatea Ucrainei de a proteja cerul.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.