din patru nave amfibii rusești, una a fost scufundată în Berdyansk/REUTERS photo din patru nave amfibii rusești, una a fost scufundată în Berdyansk/foto de REUTERS

În ciuda faptului că Rusia este foarte îndrăgită de simbolism și a anunțat o ofensivă în Ucraina pentru sărbătorile din mai, nu va putea ateriza trupe în Odessa.

Istoricul militar Mikhail Zhirokhov a declarat Acest lucru într-un interviu acordat UNIAN.

“Exclud complet asaltul amfibiu din Odessa. Dintre cele patru nave de debarcare rusești, una a fost scufundată în Berdyansk. Un altul a primit astfel de daune care nu vor permite utilizarea acestuia. Navele rămase pot ateriza maximum o mie de oameni care vor fi presați pe țărm. Adică vor fi distruse de armata ucraineană într-un timp foarte scurt”, a menționat expertul.

De asemenea, potrivit lui Zhirokhov, dacă Rusia încearcă să transfere forțe pe teritoriul Transnistriei, pierderile vor fi de 50-60%.

“În ceea ce privește Transnistria, întreaga armată rusă din PMR este de două mii de militari. Alte cincisprezece mii – armata transnistreană. Cu toate acestea, armele pe care le au sunt infanteria ușoară și tancurile. Acestea din urmă pot fi numărate pe degete. Și, cred, rușii nu vor putea transfera arme acolo. Și o înțeleg perfect. Dacă Rusia încearcă să transfere forțe pe teritoriul Transnistriei, pierderile vor fi de 50-60%. Datorită faptului că, după prima etapă a unei ofensive pe scară largă în Ucraina, pierderile trupelor aeriene ale Federației Ruse sunt enorme, este posibil să nu găsească nici măcar numărul necesar de parașutiști”, a remarcat expertul.

Citește și:  expert militar a spus Dacă Ucraina este implicată în incendii în masă în Rusia Un expert militar a spus Dacă Ucraina este implicată în incendii în masă în Rusia invadatorii ruși vor ataca din mai până în toamnă – expert militar Invadatorii ruși vor ataca din mai până în toamnă-expert militar din punct de vedere militar, invazia Ucrainei a fost complet idioată-expert Din punct de vedere militar, invazia Ucrainei a fost complet idioată-expert Rusia a calculat greșit când a pariat pe o ofensivă a tancurilor-expert militar Rusia a calculat greșit când a făcut un pariu pe un tanc ofensiv-expert militar expert militar numit cel mai slab punct din armata invadatorului Expert militar numit cel mai slab punct din armata invadatorului Lend-lease pentru Ucraina va fi diferit de ajutorul din timpul celui de - al Doilea Război Mondial-expert Lend-lease pentru Ucraina va fi diferit de asistență în timpul al Doilea Război Mondial – expert

război în Ucraina:

La 24 februarie 2022, Federația Rusă a invadat Ucraina independentă. A început bombardarea și bombardarea orașelor ucrainene. Populația civilă din Ucraina moare în masă.

La 27 februarie 2022, au apărut informații că Belarus ar putea declara război Ucrainei.

Invadatorii bombardează orașele pașnice din Ucraina. Acordurile privind coridoarele verzi sunt încălcate sistematic. Convoaiele de evacuare sunt bombardate, ceea ce face dificilă evacuarea civililor și livrarea de alimente și medicamente către punctele fierbinți. Există o catastrofă umanitară în multe localități.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de știri:

“Captivitatea rusă și Buryat sunt condiții complet diferite” – voluntar, supraviețuitor al Butch

” aceștia sunt oameni bolnavi. Ei ucid fără să se gândească ” – un martor ocular despre ceea ce s-a întâmplat în Bucha

“rușii au băut și au jefuit, iar Buryats au băut și au ucis”-un martor ocular despre ocupația lui Bucha

ajută proiectulsusține-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.