Ministerul Apărării al Ucrainei a adoptat de fapt experiența israeliană atunci când Ministerul Apărării israelian nu comentează nicio operațiune a armatei israeliene în străinătate/Facebook photoMinisterul Apărării al Ucrainei a adoptat de fapt experiența israeliană atunci când Ministerul Apărării israelian nu comentează nicio operațiune a armatei israeliene în străinătate/Facebook Foto

La începutul invaziei militare pe scară largă a Rusiei pe teritoriul Ucrainei independente, partenerii occidentali au arătat clar că Ucraina ar trebui să se apere numai pe teritoriul său, dar mai târziu au declarat că Ucraina se poate apăra nu pe teritoriul său.

Istoricul militar Mikhail Zhirokhov a declarat Acest lucru într-un interviu acordat UNIAN.

“De la începutul invaziei ruse la scară largă, Occidentul s-a temut foarte mult că loviturile împotriva Rusiei vor fi văzute ca un motiv pentru a folosi arme nucleare”, a spus expertul, amintind că liderii occidentali și-au schimbat retorica.

“Se poate presupune că fie au primit informații despre starea reală a armelor nucleare rusești, fie americanii au oferit un plan de acțiune în cazul unei amenințări nucleare”, a menționat expertul.

Răspunzând la întrebarea dacă Ucraina ar putea fi implicată în incendii pe teritoriul țării ocupante, expertul a menționat: “Ministerul Apărării al Ucrainei a adoptat de fapt experiența israeliană astăzi, când Ministerul Apărării israelian nu comentează nicio operațiune a armatei israeliene în străinătate. Grevele pe teritoriul Rusiei vor duce la o catastrofă internă acolo. La urma urmei, timp de douăzeci de ani s – au investit mulți bani în armata rusă-aceasta este “a doua armată a lumii”. Și s-a dovedit că Ucraina, care nici măcar nu este membră a NATO, poate trece prin apărarea aeriană rusă.”

Citește și:  invadatorii ruși vor ataca din mai până în toamnă – expert militar Invadatorii ruși vor ataca din mai până în toamnă-expert militar din punct de vedere militar, invazia Ucrainei a fost complet idioată-expert Din punct de vedere militar, invazia Ucrainei a fost complet idioată-expert Rusia a calculat greșit când a pariat pe o ofensivă a tancurilor-expert militar Rusia a calculat greșit când a făcut un pariu pe un tanc ofensiv-expert militar sunt înarmați până în dinți, dar aceasta nu este o armată: dezvăluirile unui voluntar care a fost capturat în Butch “Sunt înarmați până în dinți, dar aceasta nu este o armată”: dezvăluiri ale unui voluntar care a trecut prin captivitate în Butch  expert militar numit cel mai slab punct din armata invadatorului Expert militar numit cel mai slab punct din armata invadatoruluiexpert militar a explicat de ce SUA nu va da luptători Ucraina acum expert militar a explicat de ce SUA nu va da luptători Ucraina acum

război în Ucraina:

La 24 februarie 2022, Federația Rusă a invadat Ucraina independentă. A început bombardarea și bombardarea orașelor ucrainene. Populația civilă din Ucraina moare în masă.la 27 februarie 2022, au apărut informații că Belarus ar putea declara război Ucrainei.

Invadatorii bombardează orașele pașnice din Ucraina. Acordurile privind coridoarele verzi sunt încălcate sistematic. Convoaiele de evacuare sunt bombardate, ceea ce face dificilă evacuarea civililor și livrarea de alimente și medicamente către punctele fierbinți. Există o catastrofă umanitară în multe localități.

Recent, au început incendii masive și atacuri cu rachete pe teritoriul Federației Ruse. Nu există declarații oficiale despre posibila implicare a uneia sau a altei părți în această situație. 

Ați putea fi, de asemenea, interesat de știri:

“Captivitatea rusă și Buryat sunt condiții complet diferite” – voluntar, supraviețuitor al Butch

” aceștia sunt oameni bolnavi. Ei ucid fără să se gândească ” – un martor ocular despre ceea ce s-a întâmplat în Bucha

“rușii au băut și au jefuit, iar Buryats au băut și au ucis”-un martor ocular despre ocupația lui Bucha

ajută proiectulsusține-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.