generalul Zusko din Volyn a fost arestat în Rusia/t.me/Tsaplienko generalul Zusko din Volyn a fost arestat în Federația Rusă/t.me/Tsaplienko

Comandantul armatei 58 a ocupanților ruși, Generalul Mihail Zusko, a fost probabil arestat.

Acest lucru a fost raportat de jurnalistul militar Andrey Tsapliyenko, publicând un fragment din interceptarea audio a ocupanților.

“Am primit o interceptare audio interesantă a conversațiilor unuia dintre acei Osetieni care probabil luptă de partea ocupanților. Din aceasta rezultă că generalul Mikhail Zusko, care comandă cea mai pregătită armată a 58-A rusă, a fost arestat. Pentru eșecuri în timpul ofensivei în zona de Nikolaev, “- a spus Tsapliyenko.

În timpul conversației, ocupantul îi spune interlocutorului că Zusko ar fi predat pozițiile invadatorilor lângă Nikolayev. Au fost învinși, iar atacul asupra orașului a fost blocat.

Tsapliyenko observă că decizia de arestare a lui Zusko a fost influențată de originea sa ucraineană. Generalul care a dat ordin să acopere orașele și satele ucrainene pașnice cu foc masiv s-a născut în Volynia.

“Cred că Volynians reale, care se luptă pentru casa lor, nu-l mai considera un ucrainean. Zvonurile despre eliberarea și arestarea lui Zusko s-au răspândit de la sfârșitul lunii martie. Ar fi mai mulți astfel de generali în armata rusă”, a adăugat jurnalistul.

Citește și:  ocupanții sunt de acord în scris să ucidă Lunetiștii pașnici ucraineni-capturați (video) Ocupanții sunt de acord în scris pentru a ucide pașnică ucraineni-capturat lunetist (video)  expertul a estimat șansele APU de a înconjura trupele rusești lângă Krivoy Rog Expertul a estimat șansele Forțelor Armate ale Ucrainei de a înconjura trupele rusești lângă Krivoi Rog Rusia nu are armată: generalul maior de rezervă a ridiculizat aspru trupele lui Putin (video) “Rusia nu are nici o armată”: rezervă General-maior dur ridiculizat trupele lui Putin (video) nu am nevoie de ea: conversația ocupantului cu tatăl său despre evadarea din război a fost interceptată (audio) “Nu am nevoie de ea”: conversația ocupantului cu tatăl său despre” evadarea ” din război a fost interceptată (audio) toți au fost uciși: APU a distrus unitatea Wagner – interceptarea conversației (audio) “Toată lumea a murit”: AFU a distrus o unitate de” Wagnerieni ” – interceptarea unei conversații (audio)

după cum a raportat UNIAN, generalul Zusko are experiență de luptă în Ucraina. Potrivit informațiilor ucrainene, el a comandat militanți în Donbas din vară până la sfârșitul toamnei 2014.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.