Hacker a spart site - urile instanțelor de arbitraj din Rusia și a cerut aspru punerea sub acuzare a lui Putin/foto Reuters

După invazia Ucrainei, Federația Rusă a devenit un proscris în toate sensurile. Chiar și în spațiul virtual, se încearcă înfrângerea regimului Putin. Ieri a devenit cunoscut faptul că grupul anonim a spart site-ul web Rosatom și a postat gigabyte de informații interne pentru acces gratuit. Și astăzi s — a întâmplat un incident similar-un hacker a “pus” portalurile instanțelor de arbitraj ale Federației Ruse. De ceva timp, resursele au afișat un apel dur pentru punerea sub acuzare a lui Putin. Mai mult, hacking-ul, judecând după textul mesajului, a fost comis de un rus.

Administratorii site-urilor web ale instanțelor de arbitraj din Federația Rusă au reacționat la acțiunile hackerului și au oprit resursele pentru a elimina apelul de punere sub acuzare. Cu toate acestea, capturile de ecran au fost salvate în rețea.

Mesajul hackerului a spus: “Putin este teroristul numărul 1. Haga vă așteaptă pe voi și pe toți [reprezentanți ai autorităților, – aprox.] bastarzi. Punerea sub acuzare. Libertate pentru toți prizonierii politici.”

Mai departe în text există o acuzație a cetățenilor Federației Ruse și un comentariu: “cum te urăsc”, dragi”compatrioți Acest lucru sugerează că site-urile instanțelor de arbitraj au fost hackate de un rus.

 Hacker mesaj/screenshot

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.