conform prognozei istoricului, Putin va provoca NATO să participe la război - aceasta va atrage înfrângerea Federației Ruse/screenshotconform prognozei istoricului, Putin va provoca NATO să participe la război-aceasta va atrage înfrângerea Federației Ruse/screenshot

Rusia pierde războiul pe care l-a declanșat împotriva Ucrainei dacă NATO se alătură și se va întâmpla în curând.

Această prognoză a fost exprimată de” Apostrof ” de către istoricul-cercetător American al Rusiei moderne, Doctor în științe Istorice Yuri Felshtinsky.

El și-a exprimat, de asemenea, convingerea că moartea lui Putin nu va opri războiul din cauza anturajului loial al dictatorului.

“Cred că NATO va intra în acest război. Nu în formatul asistenței militare sau financiare pentru Ucraina, ci în formatul asistenței militare de către toate forțele NATO, deoarece nu va exista altă cale de ieșire. Nu pentru că NATO vrea să ia parte la acest război. Alianța nu dorește cu adevărat să participe la acest război, mai presus de toate dorește ca totul să continue așa cum este acum. Pentru ca Ucraina să lupte, armata rusă s-ar opri, iar NATO ar furniza arme. Nu cred că acest scenariu va dura prea mult”, prezice el.

Istoricul a adăugat că Putin însuși nu va lăsa o alegere pentru Alianță, deoarece este probabil să extindă conflictul.

În ajunul informațiilor interne a declarat că Rusia are un plan de război în Ucraina timp de 120 de zile, iar ajustările sale ulterioare vor depinde de succesul din est.trebuie remarcat faptul că NATO a declarat în repetate rânduri că nu intenționează să intre într-un conflict militar direct cu Federația Rusă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.