Federația Rusă a adus un lot de sisteme de apărare aeriană S-300 în Belarus/mil.ru Federația Rusă a adus în Belarus un lot de sisteme de apărare aeriană” cu-300 “/mil.ru

În noaptea de 22 iunie, un nou lot de lansatoare de rachete rusești pentru sistemul de apărare aeriană S-300 a fost adus pe teritoriul Belarusului. Vorbim despre cel puțin 16 rachete.

Acest lucru este raportat de canalul Telegram “Belarus Gayun”.

Grupul de monitorizare a înregistrat că două Il-76md ale Federației Ruse, probabil din Pskov, au ajuns noaptea pe Aeroportul Gomel: primul avion (numărul de înregistrare RF-76650) a ajuns la 3:30 pe 22 iunie; al doilea (RA-78845) a aterizat la 5:30.

Potrivit canalului, avioanele au adus în Belarus cel puțin 16 rachete pentru sistemul de apărare aeriană S-300, precum și, probabil, un sistem de apărare antirachetă Pantsir.

Tractoarele (de tip BAZ – 6402) către lansatoarele de rachete au ajuns la Aeroportul Gomel seara târziu pe 21 iunie. În timpul mișcării lor de-a lungul străzii Sovetskaya din Gomel, luminile au fost stinse în mod intenționat.

După descărcare, la 6:25 și 8: 00, avioanele au zburat spre Pskov. Și echipamentul a părăsit aeroportul în jurul orei 8: 30 și s-a deplasat în direcția Rechitsa.

 traseul Sam-urilor rusești/fotografie t.me/Hajun_BY Traseul sistemelor rusești de apărare aeriană/fotografie t.me/Hajun_BYЧитайте de asemenea:  depozitul de muniții al ocupanților arde lângă Kherson - rețele sociale (fotografii ,videoclipuri) Depozitul de muniții al ocupanților arde lângă Kherson-rețele sociale (fotografii, videoclipuri) numărul răniților ca urmare a bombardamentelor inamice din regiunea Sumy a crescut la șase Numărul răniților ca urmare a bombardamentelor inamice din regiunea Sumy a crescut la șase  nu numai artileria: expertul a răspuns Ce arme vor ajuta APU să lovească inamicul cu putere Nu numai artileria: expertul a răspuns la ce arme va ajuta APU să lovească puternic inamicul rușii au bombardat o plajă din regiunea Donetsk: un mort, 11 răniți Rușii au tras pe o plajă din regiunea Donetsk: un mort, 11 răniți  generalul Bundeswehr retras a sugerat cum se va încheia războiul Rusiei împotriva Ucrainei General în rezervă al Bundeswehr a sugerat modul în care războiul Rusiei împotriva Ucrainei se va încheia

După cum a raportat UNIAN, astăzi mai devreme Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a declarat că Belarus efectuează recunoaștere la granița cu Ucraina și echipează poziții de inginerie.

astăzi Ministerul Apărării din Belarus a anunțat “exerciții de mobilizare” în perioada 22 iunie-1 iulie în Regiunea Gomel care se învecinează cu Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.