un lunetist rus de 20 de ani a fost prins în Ucraina/colaj t.me/AFUStratComUn lunetist rus de 20 de ani a fost prins în Ucraina/colaj t.me/AFUStratCom

Armata ucraineană din cea de-a 95-a brigadă separată de asalt aerian a capturat un lunetist rus, care, după cum sa dovedit, sa născut în regiunea Zhytomyr.

Fotografii ale documentelor ocupantului captiv au fost publicate pe canalul Telegram al Centrului pentru comunicații strategice.

Pașaportul rus al herbalistului militar Maxim Igorevich afirmă că s-a născut în satul Povch din Districtul Luginsky din regiunea Zhytomyr. Ocupantul a împlinit recent 20 de ani.

Citește și:  Suedia va oferi Ucrainei arme antitanc și puști cu lunetă Suedia va oferi Ucrainei arme antitanc și puști cu lunetă legendarul călău Buryat de la PMC-urile Wagner a fost lichidat în Ucraina (foto) În Ucraina,” legendarul ” călău Buryat de la PMC-urile Wagner a fost lichidat (foto)  APU a arătat sniper training (video) APU a arătat sniper training (video)

Este demn de remarcat faptul că brigada ucraineană care a prins lunetistul inamic este, de asemenea, din Zhytomyr.

“Soldații celei de-a 95-a brigăzi separate de asalt aerian a Forțelor Armate din Ucraina au prins un lunetist Orkovsky. Și care a fost surpriza lor când au aflat că acesta era conaționalul lor din regiunea Jitomir”, se spune în mesaj.

Anterior, UNIAN a raportat că anchetatorii au identificat un lunetist rus care a ucis un ucrainean pașnic în regiunea Kiev. Invadatorul nu a permis sătenilor să ia trupul decedatului și apoi a ordonat să-l îngroape într-un loc convenit.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.