ocupanții răniți au fost aduși la Mariupol  photo Telegram channel of Pyotr AndryushchenkoOcupanții răniți au fost aduși la Mariupol photo Telegram canal de Piotr Andryushchenko

un număr mare de invadatori ruși răniți au fost livrate la ocupat temporar Mariupol.

Acest lucru a fost anunțat de către consilierul președintelui orașului Mariupol, Piotr Andryushchenko.

“Undeva în est, apărătorii noștri i-au turnat destul de mult pe ruși. 2, Care este un spital militar rus, au livrat o cantitate atât de “aproape îngrășământ” încât este necesară o cantitate mare de sânge pentru transfuzie pentru nevoile rușilor răniți”, a spus el.

în același timp, Andryushchenko a cerut locuitorilor orașului să nu devină donatori pentru invadatori.

Citește și:  cu fante și fără încălzire: în Mariupol, ocupanții construiesc case pentru cetățeni fără locuințe (video) Cu fisuri și fără încălzire: în Mariupol, ocupanții construiesc case pentru cetățeni fără locuințe (video) Cemetery în loc de aeroport și coridor spre Crimeea: ocupanții au elaborat un plan de restaurare a Mariupol Un cimitir în loc de un aeroport și un coridor spre Crimeea: ocupanții au elaborat un plan pentru restaurarea lui Mariupol

“Rezidenți Mariupol. Noi credem în tine. Stai acasă. Rușii au băut deja prea mult din sângele nostru pentru a-l împărtăși cu ei în mod voluntar. Acest lucru nu se aplică rezidenților Mariupol cu HIV, hepatită C și alte boli cronice, care pot fi ușor împărtășite cu ocupanții”, a scris el.

După cum relatează UNIAN, pe 21 iulie, șeful Kharkiv OVA Oleg Sinegubov a confirmat că morga din Kupyansk capturată se revărsa cu cadavrele soldaților ruși. Potrivit acestuia, rușii nu iau în considerare pierderile de forță de muncă – nu există deja suficiente frigidere în oraș pentru a-și depozita cadavrele.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.