Podolyak a remarcat că astfel de amenințări provoacă doar milă/foto UNIANPodolyak remarcat faptul că astfel de amenințări provoca doar milă/foto UNIAN

Consilier al șefului Biroului Președintelui Ucrainei Mikhail Podolyak a răspuns la amenințările ridicole ale fostului președinte rus Dmitri Medvedev. Astăzi, politicianul rus a anunțat o” doomsday”, care se presupune că va veni din cauza dezocupării Crimeei.

Podolyak a dat un răspuns dur la următoarele amenințări ale lui Medvedev pe Twitter.

Astfel, fostul președinte al Federației Ruse a declarat că refuzul Ucrainei sau al statelor membre NATO de a recunoaște Crimeea drept “teritoriu rus” este o amenințare sistemică pentru Federația Rusă. În plus, a început să sperie lumea cu “Ziua Judecății”. 

Ca răspuns, Podolyak a scris că Medvedev este”un om mic și uitat de istorie.” El a menționat că astfel de amenințări provoacă doar milă.

“Portretul Rusiei moderne este Dmitri Medvedev, care amenință pe cineva cu o”doomsday.” Un om mic, uitat de istorie, încercând să pară serios și înfricoșător, dar în realitate provocând doar milă. “Un pic mai mult, și vă voi arăta tuturor!”Arată-mi ce? Vei ucide un alt copil?”,- a scris consilierul șefului OP.

Citește și:  O mare navă de aterizare a Flotei Baltice a fost văzută în Sevastopolul ocupat (foto) O mare navă de aterizare a Flotei Baltice a fost văzută în Sevastopol ocupat (foto)  eșec și pierderi: Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat Ofensivele greșite ale rușilor Eșec și pierderi: Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat despre Ofensivele rusești comandantul unui pluton de lunetiști ai Federației Ruse a fost lichidat în Ucraina: Stirlitz a publicat o fotografie comandantul unui pluton de lunetiști ai Federației Ruse a fost lichidat în Ucraina:”Stirlitz”a publicat o fotografie

după cum a raportat deja UNIAN, Medvedev a spus că Federația Rusă ar avea dreptul la autoapărare preventivă.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.