omul era în corespondență cu reprezentanții grupurilor armate ilegale/fotografie depositphotos.com Bărbatul era în corespondență cu reprezentanții grupurilor armate ilegale/foto depositphotos.com

Un trădător într-o sutană a fost găsit în regiunea Luhansk. În Severodonetsk, un preot al Patriarhiei Moscovei a colaborat cu inamicul.

Acest lucru a fost anunțat în telegramă de șeful administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai.

Pe 26 aprilie, oamenii legii au verificat telefonul mobil al unui cleric al Bisericii Ortodoxe Ucrainene a Patriarhiei Moscovei. S-a dovedit că bărbatul lucra pentru ocupanți și le-a oferit informații despre armata ucraineană.

“Corespondența cu reprezentanții formațiunilor armate ilegale a fost găsită în telefon, în care acest cetățean a transmis informații despre numărul, desfășurarea, armamentul forțelor armate militare din Ucraina”, a scris Gaidai.

Anterior, UNIAN a raportat deja că un bărbat a fost ucis în regiunea Luhansk, o cochilie rusă a căzut în curtea sa, în plus, invadatorii au tras la una dintre școlile din Lisichansk, în subsolul căruia se ascundeau 23 de persoane, inclusiv copii.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.