Unde este alerta aeriană/fotografia ua.depositphotos.com unde este alerta aeriană/foto ua.depositphotos.com

Alarmele frecvente de aer și coborârile zilnice în adăposturile pentru bombe au devenit o parte teribilă a vieții de zi cu zi. Mulți ucraineni sar peste anunțurile de alertă aeriană pentru că nu aud sirene. În acest caz, puteți verifica cardul de alarmă online sau puteți instala o aplicație pe telefon care vă va avertiza despre pericol.

Harta online a alarmelor de aer din Ucraina-servicii populare

Alertă aeriană: aplicații pentru telefon

Aplicația mobilă oficială” Air Alert ” a fost dezvoltată cu sprijinul Ministerului Informațiilor digitale din Ucraina. Îl puteți instala pe smartphone-urile Apple și pe alte telefoane. Aplicația este gratuită.

În aplicație, trebuie să selectați zona dvs. Când se anunță o alertă aeriană, locuitorii alarmei selectate vor primi un semnal la telefon și apoi vor primi o notificare despre sfârșit. Aplicația are nevoie de Internet pentru a funcționa.

unde mai pot afla despre alarmele de aer

Informațiile despre începutul și sfârșitul alarmei de aer sunt publicate în diferite grupuri în mesagerii Telegram și Viber. Canalul oficial despre problemele din Ucraina în telegramă-Povitryana trivoga. Viber are canale separate despre alarmele de aer în fiecare centru regional, care pot fi găsite în căutare.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.