Rusia trage forțe la sud de Ucraina/Foto Lyudmila DenisovaRusia trage forțe în sudul Ucrainei/foto de Lyudmila Denisova

există o acumulare de trupe rusești în regiunea Herson și acestea sunt în primul rând unități amfibii.

Acest lucru a fost anunțat de consilierul președintelui administrației militare regionale Kherson, Serghei Khlan, în emisiunea teletonului de informații.

El a menționat că amploarea exactă a acestei acumulări de trupe inamice este încă necunoscută pentru el, totul va fi indicat în mesajul surselor oficiale ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

“În contextul faptului că forțele ucrainene au deja un anumit avantaj pe linia de contact și distrugerea Rezervelor din spate ale inamicului, ocupantul își transferă în continuare unitățile amfibii. Ceea ce se întâmplă este că invadatorii sunt întăriți pentru a-și spori capacitățile defensive. Există o creștere a ofertei de arme și muniții, în ciuda arterelor logistice și de transport distruse”, a subliniat Khlan.

Citește și:  ciocnirile Interetnice au început în armata rusă: a venit la fotografiere Ciocnirile Interetnice au început în armata rusă: a venit la fotografiere invadatorii au lovit regiunea Lviv cu rachete (video) Ocupanții lovit regiunea Lviv cu rachete(video)  Federația Rusă are succes parțial în unele localități de pe direcțiile Bakhmut și Avdeevsky Federația Rusă are succes parțial în unele localități de pe direcțiile Bakhmut și Avdiivka

Consilierul președintelui Kherson OVA a observat că fiecare cetățean din Kherson aude și vede Forțele Armate ale Ucrainei, datorită loviturilor lor exacte asupra acumulării de trupe și echipamente inamice.

“Acum, apropo, transmit că se aud din nou explozii la gară, unde peste 40 de vagoane inamice au fost distruse recent… Acestea sunt combustibil și lubrifianți, arme și muniții pentru mai multe sisteme de rachete de lansare. Explozii se aud în zona Cernobayevka. Forțele noastre armate distrug în mod constant absolut toate stocurile și munițiile din spate inamice, toate acestea se întâmplă împreună cu distrugerea efectivă a depozitelor de câmp și a stocurilor din spate inamice”, a subliniat Khlan.

Consilierul președintelui Herson OVA a povestit, de asemenea, despre traversările pontonului și feriboturile pe care rușii încearcă să le lanseze după loviturile precise ale APU pe Podul Antonovsky.

“Au lansat într-adevăr mai multe platforme de pontoane lângă Podul Antonovsky, care sunt trase exclusiv de bărci de pe malul stâng-drept, o astfel de mișcare durează aproximativ două ore din punct de vedere al timpului. Ocupanții amestecă această mișcare a echipamentului lor militar cu transportul civil și, ca întotdeauna, se ascund în spatele populației civile. Dar acest lucru (ponton crossings – UNIAN) nu este suficient pentru ocupanți și aceasta este o problemă logistică foarte mare pentru ocupanți”, a spus Khlan.

După cum a raportat UNIAN, în noaptea de 27 iulie, Forțele Armate ale Ucrainei au efectuat greve vizate pe Podul Antonovsky din Kherson ocupat, distrugând rutele logistice și de transport ale invadatorilor ruși.

astăzi, la 2 August, Ministerul Apărării a raportat că, în regiunea Herson, la gara” Kalanchak ” ocupanții ruși au organizat un ecran de fum și a explodat propriul tren.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.