pierderile ocupanților din est depășesc semnificativ ucraineana/foto Unian (Alexander Sinitsa)pierderile ocupanților din est depășesc semnificativ ucraineana/foto Unian (Alexander Sinitsa)

Ocupanții ruși suferă pierderi mult mai mari în Est decât trupele ucrainene. Raportul soldaților eliminați este de aproximativ “unu la zece”.

Aceste informații au fost împărtășite de șeful administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai, într-o conversație cu Radio Liberty astăzi, 9 iunie.

“Nu pot spune despre pierderi. Această comandă militară poate comenta astfel de lucruri. Dar pot spune că pentru cât timp stau cu băieții, cât de mult comunic cu ei — aproape zilnic și primesc informații de dimineață și de seară — atunci dacă comparăm pierderile din partea noastră și pierderile din partea rusă, atunci nu este nimic de comparat deloc. Pentru că, bine, nu știu — de la unu la zece”, a spus Gaidai.

Șeful Luhansk OVA a subliniat: inamicul pierde mult mai mulți luptători în comparație cu armata ucraineană. Acest lucru se aplică atât Severodonetsk, cât și Estului în ansamblu.

pierderile Ucrainei în războiul cu Rusia: ceea ce este cunoscut

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.