ocupanții fug din Ucraina, rănindu-se intenționat/foto REUTERS

Rusia trimite soldați militari pentru a lupta împotriva Ucrainei, în ciuda negării Kremlinului. Acest lucru este confirmat de conversația interceptată a recrutului cu mama sa.

Potrivit documentelor, recruți ruși sunt la sol de formare în Federația rusă, dar acestea sunt de fapt bombardarea ucrainean Kharkiv. Morții sunt aduși de acolo. Mama i-a spus fiului ei că informațiile se răspândesc deja în Federația Rusă că recruții se rănesc intenționat pentru a se întoarce acasă.

Mama Unul s-a împușcat în picior, celălalt s-a împușcat în braț ieri, doar pentru a merge de acolo. Vă puteți imagina ce au început să facă băieții?

ocupant : știu asta deja.

Mama i-a spus fiului ei recrut că a sunat la toate instituțiile posibile pentru a afla unde se află. Ea a fost asigurată că fiul ei era un recrut la terenul de antrenament, dar de fapt era lângă Harkov.

mamă astăzi mi s-a spus că nu aveți un poligon nordic acolo, dar ce altceva mai există?

ocupant : și dracu știe.

Mama: Bl * d, pe G. aici, ești pe ea. Te-am sunat azi, te ocupi de asta. Verificat. Le spun: “De ce îmi puneți tăiței pe urechi? Am vorbit cu el 4 zile în urmă, el este aproape de Harkov.”

ocupant : Îți spun, am… Acest lucru este deja fals, se presupune că sunt o persoană complet diferită aici.

Rusoaica a mai spus că a fost asigurată că toți recruții au fost transferați la un contract. Cu toate acestea, un ocupant ucis a fost adus recent. Deci, documentele au menționat că era un recrut, dar a murit lângă Harkov.

femeia a menționat că ocupanții spun altor mame că nu există prevederi. Dar ocupantul spune că poți jefui un magazin și să mănânci gratuit.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.