De asemenea, SUA vor lua în considerare nevoile actuale ale APU  photo UNIAN de asemenea, SUA vor lua în considerare nevoile actuale ale APU photo UNIAN

Următoarele pachete de ajutor SUA către Ucraina vor fi comandate din cauza situației de pe câmpul de luptă.

După cum raportează corespondentul UNIAN, acest lucru a fost declarat de noul ambasador al SUA în Ucraina Bridget Brink la un briefing de la Kiev.

Ea a menționat că nu a putut confirma informațiile potrivit cărora Statele Unite intenționează să vândă drone de luptă Ucrainei în zilele următoare, dar a subliniat că discuțiile continuă.

Citește și:  Ucraina însăși va determina cât de departe să tragă de la HIMARS American-ambasadorul SUA Ucraina se va determina cât de departe pentru a trage de la American HIMARS-ambasadorul SUA  Reuters: Ucraina poate obține drone puternice de atac mq-1C Gray Eagle din SUA Reuters: Ucraina ar putea primi puternic mq-1C Gray Eagle drone de atac din Statele Unite

Ambasadorul a dat asigurări că pachetul de 700 de milioane de dolari anunțat ieri pentru asistență de securitate nu este ultimul. Potrivit acesteia, aceasta face parte dintr-un pachet de ajutor mai larg de 40 de miliarde de dolari, care a fost susținut de Congres și după ce actul legislativ corespunzător a fost semnat de președintele american Joe Biden.

“Prin urmare, fiecare pachet de ajutor va fi comandat în funcție de situația de pe câmpul de luptă și de conversațiile cu ucrainenii despre ceea ce au nevoie”, a explicat Brink.

după cum a raportat UNIAN, la 1 iunie, președintele american Joseph Biden a anunțat că noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include mai multe lansatoare de rachete HIMARS.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.