în Krivoy Rog caută spioni/foto Wikimapia în Krivoy Rog caută spioni/foto Wikimapia

Șeful administrației militare a Krivoy Rog, Alexander Vilkul, promite o recompensă monetară pentru furnizarea de informații despre spionii și trădătorii care lucrează pentru Federația Rusă, colectează și transmit informații despre Forțele Armate ale Ucrainei.

el a anunțat acest lucru pe rețeaua socială Facebook.

Vilkul a menționat că unii cetățeni lucrează în mod semnificativ pentru ocupanții ruși. “Ei primesc bani de sânge și, pentru aceasta, predau dislocarea și relocarea unităților forțelor armate ale Ucrainei. Ei raportează cu privire la plasarea depozitelor, ajustează focul ocupanților. Acești oameni merg și locuiesc lângă noi. Deși nu, aceștia nu sunt oameni. Sunt mai răi decât dușmanii, sunt trădători”, a spus Vilkul.

În același timp, el a spus că serviciile speciale ucrainene lucrează activ pentru a găsi acești criminali și a le găsi.

“Cu toate acestea, această lucrare va fi cea mai eficientă dacă ne unim împreună pentru acest lucru. Facem o linie telefonică specială și o adresă de e-mail la care puteți raporta colaboratori și trădători”, a spus Vilkul.

În special, informațiile despre astfel de persoane pot fi furnizate prin numărul de telefon: 067-563-02-63 în oricare dintre mesageri – Viber, Whatsapp, Telegram, semnal sau trimiteți un e-mail la: krviddil.ssu@gmail.com

“Vă rugăm să furnizați numele, prenumele și patronimicul unei persoane care este interesată de locațiile, mișcările, compoziția și afilierea unităților AFU, a altor componente ale forțelor de securitate și apărare, despre cei care predau locația armatei ucrainene ocupanților sau care corectează focul pe teritoriul nostru. Dacă este posibil, furnizați un număr de telefon, o adresă rezidențială și alte informații care vă pot ajuta să identificați astfel de persoane. în plus, trebuie să furnizați o descriere detaliată a evenimentului sau a faptelor. Dacă este disponibil, adăugați fotografii și videoclipuri care indică faptul că o persoană ajută inamicul”, a spus Vilkul.

De asemenea, el promite să plătească o recompensă monetară dacă, după furnizarea de informații despre spioni, astfel de persoane vor fi reținute.

“Vă garantez că, dacă un spion adevărat este reținut conform informațiilor dvs., voi plăti personal 50 de mii de grivne persoanei care a putut furniza informațiile. Dacă este un agitator de gunoi pentru” lumea rusă ” (subliniez doar – este necesară confirmarea, înregistrarea audio sau video este mai bună) – 10 mii grivne. Astfel de oameni, de fapt, sunt și agenți inamici de influență”, a spus Vilkul.

După cum a raportat UNIAN, recent președintele administrației militare regionale Mykolaiv, Vitaly Kim, a promis că va plăti 100 de dolari celor care vor furniza informații despre colaboratorii din Mykolaiv. El a mai spus că, pentru a le identifica, orașul este planificat să fie închis timp de câteva zile.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.