o explozie puternică a avut loc în centrul Melitopol/foto”Ria Melitopol”

Două persoane au fost rănite în urma exploziei din Centrul orașului Melitopol – aceștia sunt reprezentanți ai colaboratorilor care au preluat puterea în satul Patience din Districtul Melitopol din regiunea Zaporozhye.

Acest lucru a fost anunțat de primarul Melitopol Ivan Fedorov în timpul maratonului de informații.

“Două persoane au fost rănite. Acești doi oameni sunt reprezentanți ai colaboratorilor care au preluat puterea în răbdare – aceasta este o comunitate teritorială unită în apropierea orașului Melitopol. Acum sunt în spital, medicii noștri eroici le-au oferit toată asistența necesară, astăzi viața lor nu este în pericol, dar înțelegem clar că, de când a început vânătoarea de colaboratori, rashiștii îi vor curăța cu siguranță mai devreme sau mai târziu”, a spus el.

Potrivit primarului din Melitopol, există două versiuni principale ale cauzei exploziei. Primul cel mai probabil este că ocupanții înșiși încep să curețe colaboratorii care se află pe teritoriul orașului Melitopol.

“Am văzut o astfel de poveste în 2014 în Crimeea. Apoi, cei care au apărat cultura rusă, politica rusă, au dispărut destul de repede de pe radarul elitelor politice și aceasta este tendința care începe acum direct pe teritoriul nostru”, a spus primarul.

Citește și:  O explozie a avut loc în Melitopol lângă reședința unui gauleiter local (foto) În Melitopol, a avut loc o explozie în zona reședinței unui gauleiter local (foto)

A doua este o versiune a mișcării partizane împreună cu agențiile de aplicare a legii din Ucraina, dar prima versiune este cel mai probabil, a adăugat Fedorov.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, în dimineața zilei de 30 mai, s – a auzit o explozie puternică în centrul Melitopolului ocupat în zona de reședință a gauleiterului din regiunea Zaporozhye din Rusia-fostul deputat al Poporului Yevgeny Balitsky. Potrivit rapoartelor mass-media, explozia a avut loc la 7:50. Locuitorii din Melitopol care locuiesc în apropierea străzilor Eroilor din Ucraina, Pyotr Doroshenko, Bogdan Khmelnitsky au avut ferestre și pereți în casele lor tremurând. 

Ulterior, presa locală a raportat că, după explozie, răniții au fost transportați pe tărgi ca urmare a exploziei. Anterior, se știe că victima Evgenia Zaitseva este fiica regretatului Oleg Balitsky, fratele pseudo-guvernatorului Evgeny Balitsky. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.