partizanii ucraineni îngrozesc ocupanții ruși /fotografia Statului Major General al Forțelor Armate din Ucrainapartizanii ucraineni îngrozesc ocupanții ruși/fotografia Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina

Partizanii ucraineni continuă să reamintească militarilor și colaboratorilor ruși de iminenta socoteală. Pliante cu amenințări la adresa ocupanților apar din când în când în așezările ocupate temporar din Ucraina.

Acest lucru este raportat de Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina pe Facebook.

În pliante, partizanii ucraineni promit rușilor să-i distrugă în același mod în care muncitorii subterani au folosit pentru a distruge naziștii în timpul lor.

“Pliante cu astfel de declarații, precum și amenințări ale Tribunalului de la Nuremberg pentru Rashiști, au apărut în Berdyansk, Tokmak, Melitopol, Veliky Burluk și alte orașe ocupate temporar”, se spune în raport.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a indicat că vânătoarea partizanilor pentru invadatorii ruși este deschisă.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, partizanii ucraineni nu dau odihnă rușilor în teritoriile ocupate temporar din Ucraina. Deci, pe 18 Mai dimineața a avut loc o explozie în Melitopol, a fost auzită în aproape toate districtele orașului. Consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich a menționat că ocupanții au coborât cu o ușoară spaimă, deoarece șinele au fost exploatate în apropierea gării și explozia a deteriorat pista, nu trenul în sine.

Pe 23 mai, Primarul din Melitopol, Ivan Fedorov, a declarat că, în urma unei operațiuni speciale de succes în orașul ocupat temporar, s-au auzit focuri de armă și s-au văzut nori de fum negru de pe căile ferate aruncate în aer.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.