în mai, preponderența inamicului a fost cea mai mare, mai ales în direcția Donbass/photo UNIANîn mai, preponderența inamicului a fost cea mai mare, mai ales în direcția Donbass/photo UNIAN

Ministrul Apărării Alexey Reznikov a vorbit despre pierderile reale ale Forțelor Armate ale Ucrainei în război. Potrivit lui, ele sunt semnificativ diferite de pierderile uriașe ale inamicului.

el a declarat Acest lucru într-un interviu acordat BBC.

“Am datele, dar nu le pot face publice, pentru a nu oferi detalii inamicului. Pot spune că sunt semnificativ diferite de pierderile uriașe ale inamicului. Vârful pierderilor noastre a fost în luna mai. Când Mikhail Podolyak și președintele au vorbit în iunie, ei au fost cei care au fost înțeleși. Atunci avantajul inamicului a fost cel mai mare, mai ales în direcția Donbass – au folosit până la o mie de obuze de artilerie pe oră. A fost o presiune nebună și nu am avut ocazia să le răspundem: nu aveam atât de multe gloanțe. În luna mai, până la o sută de băieți și fete, din păcate, au fost uciși și până la 300-400 au fost răniți”, a spus el.

Citește și:  Reznikov a anunțat schimbări majore pe câmpul de luptă în favoarea Ucrainei Reznikov a anunțat schimbări majore pe câmpul de luptă în favoarea Ucrainei  exact 38 mii: Statul Major General a actualizat Statisticile pierderilor Rusiei în războiul din Ucraina Exact 38 mii: Statul Major General a actualizat Statisticile pierderilor Rusiei în războiul din Ucraina  APU a provocat mai multe lovituri aeriene puternice asupra pozițiilor inamice din sudul Ucrainei APU a efectuat mai multe lovituri aeriene puternice asupra pozițiilor inamice din sudul Ucrainei

cu toate acestea, APU a început treptat să schimbe imaginea datorită armelor de calibru 155.

“Mai întâi am mers la Triple Seven sau la cele trei axe, așa cum sunt numite (obuziere M777), apoi am mers la M109, Caesars, Panzerhaubitze și așa mai departe – și acest lucru a schimbat în mod specific situația. Lupta contra-baterie a redus imediat intensitatea focului. Și pe măsură ce cunoscuții HIMARS au sosit, știți, când intrăm Exact, foarte clar în depozitele și centrele lor de comandă, începe să schimbe imaginea bătăliei foarte semnificativ. Și sper pentru HIMARS suplimentare, M-270 MLRS suplimentare, care au sosit deja de trei ori și vor fi de la partenerii noștri”, a spus ministrul.

Anterior, panica a început în Rusia din cauza eficacității HIMARS. Potrivit expertului militar Serghei Kuzan, nimeni altcineva din lume nu va cumpăra sisteme antirachetă rusești, deoarece nici S-300, nici S-400 nu sunt capabile să intercepteze HIMARS.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.