APU a învins pozițiile ocupanților/screenshot APU a învins pozițiile ocupanților/screenshot

Warriors 45 brigada de artilerie separat Forțele Armate ale Ucrainei au arătat un atac asupra pozițiilor ocupanților. A fost implementat în interacțiunea artileriei și a recunoașterii aeriene.

videoclipul a apărut pe Facebook-ul brigăzii.

Viața de zi cu zi a tunarilor – orci sfărâmați pentru îngrășăminte. Videoclipul arată cronologia interacțiunii explorării aeronautice 15 gu DVKR și Azov cu arta ileriștii brigăzii. Ei zboară – distrugem”, spune mesajul.

“Păsările”de recunoaștere aeriană au fixat pozițiile ocupanților din aer, au determinat țintele lovite de Tunarii ucraineni .  “Vedeți dușmanul? Și el este”, notează războinicii în videoclip.

Citește și:  trupele rusești suferă pierderi în Donbas: luptătorii grupului OS au respins 9 atacuri Trupele rusești suferă pierderi în Donbas: luptătorii grupului OS au respins 9 atacuri trofeele au fost puse în luptă: a fost publicat un videoclip aprins despre distrugerea echipajului de mortar al Federației Ruse Trofeele au fost puse în luptă: a fost publicat un videoclip” aprins ” despre distrugerea echipajului de mortar al Federației Ruse Bătălia pentru Donbass: în timpul zilei, APU a respins trei atacuri și a eliminat până la 180 de ocupanți Bătălia pentru Donbass: în timpul zilei, APU a respins trei atacuri și a eliminat până la 180 de ocupanți Rusia se pregătește pentru un război lung împotriva Ucrainei-Ministerul Apărării Rusia se pregătește pentru un război lung împotriva Ucrainei-Ministerul Apărării vânătoarea este deschisă: partizanii ucraineni amenință ocupanții cu soarta soldaților lui Hitler “Vânătoarea este deschisă”: partizanii ucraineni amenință ocupanții cu soarta “soldaților hitleriști”

anterior, soldații Batalionului 1 al primei brigăzi separate cu scop Special numite după ei. Ivan Bogun a fost lovit puternic de pozițiile invadatorilor ruși. MT-LB și mortarul inamic au fost distruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.