ocupanții din Regiunea Herson au decis să găsească polițiști printre ucraineni/foto ilustrativă REUTERS

În orașul Novaya Kakhovka, Regiunea Herson, ocupanții au cerut cetățenilor Ucrainei să obțină un loc de muncă în “poliție”.

Polițiștii sunt percheziționați în Novaya Kakhovka din cauza faptului că ofițerii de poliție ucraineni au părăsit orașul, potrivit apelului inamicului, care a fost publicat de Anton Gerashchenko, consilier al ministrului de Interne al țării noastre.

Consilierul ministrului a menționat că ucrainenii care sunt de acord să devină polițiști vor sta pentru totdeauna pentru trădare în patrie.

“În Novaya Kakhovka, administrația ocupației a cerut cetățenilor ucraineni să fie angajați pentru a lucra ca polițiști. Îi avertizez pe toți cei care fac asta – vei sta pentru totdeauna pentru trădare în patrie! Dacă trăiești, desigur, înainte de proces”, a spus Gerashchenko.

Citește și:  Primarul din Kherson capturat de trupele lui Putin a spus despre situația din oraș Primarul din Herson, capturat de trupele lui Putin, a vorbit despre situația din oraș  O coloană de ocupanți ruși a condus în Skadovsk-primar O coloană de ocupanți ruși a condus în Skadovsk-primar  pentru a supraviețui și a distruge Ucraina: lângă Kherson, ocupanții au început să caute mâncare în cutii de gunoi “Pentru a supraviețui și a distruge Ucraina”: lângă Herson, invadatorii au început să caute hrană în cutii de gunoi

amintiți-vă că trupele ruse au pătruns pe teritoriul ucrainean dimineața devreme, pe 24 februarie. În primul rând, inamicul a bombardat instalațiile militare și apoi a atacat așezările pașnice, în special Kherson.mai târziu, inamicul a intrat în Herson și în unele așezări situate în regiunea Herson.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.