Arestovich a spus unde invadatorii se pregătesc să atace/fotografie facebook.com/alexey.arestovich Arestovich a spus unde invadatorii se pregătesc să atace/foto facebook.com/alexey.arestovich

Armata rusă se pregătește pentru o ofensivă în mai multe direcții. Invadatorii au încercat deja să treacă de trei ori în zona Avdiivka.

Acest lucru a fost spus de consilierul șefului biroului președintelui, Alexey Arestovich, într-o conversație cu activistul rus pentru Drepturile Omului Mark Feigin.

“Planificăm o zradonka sub forma unei teribile ofensive rusești. Mic, dar înfricoșător. Ei planifică o ofensivă în mai multe direcții. Trupele rusești s-au acumulat din Popasnaya și se pare că vor merge fericit la vest sau la nord de Popasnaya, Ei bine, sau vor încerca”, a spus Arestovici.

Potrivit acestuia, în zona Avdiivka, ocupanții au făcut trei încercări “eroice” de furtună.

“Artileria noastră le-a răspuns, dar vor să străpungă și chiar vor, Pentru că partidul cere încercuirea Rubezhny, Severodonetsk și Lisichansk. Un batalion teribil de tancuri a ajuns în direcția Zaporozhye, care vrea, de asemenea, să fie un erou”, a rezumat consilierul șefului OPU.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 24 februarie, Rusia a lansat un război pe scară largă împotriva Ucrainei. În primul rând, inamicul a bombardat instalațiile militare și apoi a atacat civilii.

Șeful administrației militare regionale din Odessa, Maxim Marchenko, a declarat că armata rusă suferă zilnic pierderi în războiul din Ucraina, pentru a le compensa, comanda rusă se pregătește să trimită “majorete din Moscova” în luptă.

Începând cu 13 mai, armata ucraineană a eliminat 26,9 mii de ocupanți ruși.în plus, Pentagonul a declarat că artileria ucraineană perturbă ofensiva Armatei Ruse în Donbas.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *