Vice - Mareșalul aerian britanic a dezvăluit strategia ocupanților din Donbass/screenshotVice-Mareșalul Forțelor Aeriene Britanice a dezvăluit strategia ocupanților din Donbass/screenshot

Ocupanții ruși au urmărit să captureze Luhansk și apoi Regiunea Donețk în”porțiuni mici”.

această opinie a fost exprimată la Sky News de Vice-Mareșalul aerian britanic Sean Bell.

Potrivit Bell, ofensiva rușilor în est a devenit ” mai vizate.” 

“Este absolut clar că acum strategia este de a captura Regiunea Luhansk și apoi de a captura regiunea Donetsk. Și faceți-o în porții mici pe parcurs”, a spus analistul militar.

Citește și:  distrus Popasnaya și pozițiile rusești în apropierea estuarului: Maxar a arătat consecințele luptelor din Donbass (foto) Distrus Popasnaya și pozițiile rusești în apropierea estuarului: Maxar a arătat consecințele luptelor din Donbass (foto)

potrivit analistului, rușii se mișcă încet și acționează în conformitate cu regulile Evului Mediu.

“Modul în care o fac este aproape medieval. Odată cu devastarea orașelor și comunităților, costuri uriașe pentru oamenii întâlniți pe parcurs”, spune el.

Bell a menționat, de asemenea, că obiectivul” important din punct de vedere strategic ” al ocupanților este estuarul.

“Acest lucru este important din punct de vedere strategic, deoarece există mai multe rețele feroviare acolo și există, de asemenea, mai multe poduri peste râu care vor fi importante pentru următoarea etapă a operațiunii”, a adăugat el. 

După cum a raportat UNIAN, inamicul și-a concentrat eforturile pentru a captura Severodonetsk, Liman și Lisichansk, cu acces suplimentar la granițele administrative ale regiunilor Luhansk și Donetsk. Inamicul a reluat, de asemenea, ofensiva în direcția slavă. 

Ministrul adjunct al Apărării, Anna Malyar, a declarat că este încă incorect să vorbim despre luarea estuarului în timp ce luptele continuă în el.

“putem spune cu siguranță: situația este dificilă, dar APU se luptă înapoi”, a spus ea.

Autoritățile locale recunosc că APU se poate îndepărta de Severodonetsk pentru a evita înconjurarea inamicului. potrivit experților de la ISW, rușii pot înconjura orașul, dar progresul lor în cea mai construită localitate va încetini. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.