fotografie: ЛІГА.net

Vicepreședintele Gazprombank Igor Volobuyev, originar din Akhtyrka, regiunea Sumy, a părăsit Federația rusă și s-a întors în Ucraina pentru a se alătura, potrivit acestuia, unităților de apărare.

el a spus Insider despre acest lucru.

“Sunt un ucrainean de naționalitate… nu mai puteam privi de pe margine ce făcea Rusia patriei mele. Vizita mea este ca pocăința, vreau să-mi spăl trecutul rusesc. Vreau să rămân în Ucraina până la victorie”, a explicat el, adăugând că a vrut să se întoarcă din 2004, dar nu a putut să o facă”din motive familiale.”

Volobuev a subliniat, de asemenea, că agresiunea Federației Ruse împotriva Ucrainei este o crimă de război.

“Aceasta este o crimă din partea lui Putin, a autorităților ruse și, de fapt, a poporului rus. Pentru că nu Putin este cel care ucide ucrainenii aici, nu Putin este cel care fură toaletele, nu Putin este cel care violează femeile. Acesta este poporul rus. Și chiar dacă sunt ucrainean după naționalitate, sunt și eu responsabil pentru acest lucru. Mi — e rușine de asta, mă voi pocăi pentru asta toată viața, pentru că am o dublă responsabilitate-nu sunt doar un rus. M-am născut aici, locuiesc aici de 18 ani, așa că răspund de două ori și de trei ori”, a recunoscut managerul de top.

Amintiți-vă că un fost manager de top al Companiei de gaze Novatek, Serghei Protosenya, a fost găsit mort în Spania. Cadavrele soției și fiicei milionarului au fost găsite și într-o casă din stațiunea Lloret de Mar.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.