potrivit Ministerului Afacerilor Interne, peste 3 milioane de cetățeni au fost înregistrați pentru serviciul militar nu la locul lor de reședință/foto UnianPotrivit Ministerului Afacerilor Interne, mai mult de 3 milioane de cetățeni au fost înregistrați pentru serviciul militar nu la locul lor de reședință/foto UNIAN

În Ucraina, violatorii de curfew sunt luați” pe un creion ” pentru centrele de recrutare ale Forțelor Armate din Ucraina.

Acest lucru a fost declarat de către ministrul adjunct al Afacerilor Interne al Ucrainei Yevgeny Enin, Rapoartele Telegraph.

Enin a menționat că poliția a stabilit o cooperare strânsă cu centrele de recrutare AFU.

Citește și:  mobilizarea în regiuni: mass - media a învățat o nuanță importantă Mobilizarea în regiuni: mass-media a învățat o nuanță importantă mobilizare în Ucraina: avocatul a explicat dacă proiectul poate fi emis din nou Mobilizarea în Ucraina: avocatul a explicat dacă evadatorul poate fi emis din nou o citație mobilizarea în Ucraina: ce reguli de circulație în țară și în străinătate sunt valabile pentru serviciul militar Mobilizarea în Ucraina: ce reguli de circulație în țară și în străinătate sunt valabile pentru serviciul militar  în Ucraina, o altă categorie de cetățeni va primi o amânare de la recrutare: cine va evita mobilizarea În Ucraina, o altă categorie de cetățeni va primi o amânare de la recrutare: cine va evita mobilizarea

“Luăm violatorii de curfew” pe un creion.” Acest lucru nu înseamnă că acestea vor fi redactate în rândurile Forțelor Armate ale Ucrainei mâine. Dar când apare întrebarea despre acest lucru, comisarii militari se vor uita la această categorie de oameni”, a spus el.

el a adăugat că nu vede nimic în neregulă cu predarea citațiilor la punctele de control și pe străzi.

“Trebuie să decidem: vrem să ne eliberăm Teritoriile cât mai curând posibil sau ne vom baza doar pe voluntari? Mulți dintre prietenii și cunoscuții mei se luptă pe front. Unii dintre ei au murit, alții au fost răniți. În ciuda faptului că o parte semnificativă a acestor oameni ar fi putut evita războiul, deoarece nu se aflau în prima etapă de mobilizare. Și unii petrec în mod activ timp pe plaje sau petreceri. Totul este nedrept”, a spus Enin.

Războiul din Ucraina:

Pe 24 februarie, Rusia a lansat o invazie pe scară largă a Ucrainei. Legea marțială și mobilizarea generală au fost declarate în Ucraina. În perioada legii marțiale, bărbaților-cetățeni ai Ucrainei cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani li se interzice să părăsească țara.

La 17 iunie 2022, Ministerul Apărării a anunțat că mobilizarea va dura atât timp cât este necesar pentru a finaliza toate unitățile care conduc apărarea statului de ocupanți.

Începând cu 11 iulie 2022, potrivit Ministerului Afacerilor Interne, peste 3 milioane de cetățeni erau înregistrați pentru serviciul militar nu la locul lor de reședință.

la 16 iulie 2022, AFU a explicat detaliile mobilizării în Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.