Mi-24 cu inscripția

La începutul acestei săptămâni, propagandiștii ruși au amenințat deschis Europa și NATO. Ei au spus că vor răspunde cu siguranță sancțiunilor occidentale impuse Federației Ruse din cauza invaziei Ucrainei. Și acum există o altă dovadă a ambițiilor geopolitice exorbitante ale autorităților țării agresoare și ale lui Vladimir Putin, în special. Aparent, președintele rus dorește cu adevărat să dezlănțuie un război pe scară largă cu Europa. În caz contrar, este imposibil să explicăm inscripția de pe elicopterul recent doborât al Federației Ruse.

Ieri, UNIAN a scris în telegramă că soldații AFU au distrus un elicopter rus multifuncțional Mi-24. Și astăzi o nouă fotografie a acestei tehnici a apărut pe Web. Se pare că pe corpul elicopterului era o inscripție “la Berlin”.

Și nu, acest Mi-24 nu a participat la Al Doilea Război Mondial. Producția în serie a gamei de modele specificate de echipamente a început abia în 1971. Prin urmare, concluziile despre planurile reale ale criminalului de război Putin și ale asociaților săi.

 meciuri Mi-24 - număr doborât/Fotografie Facebook

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.