soldații ucraineni au reușit să captureze un tanc inamic fără luptă, pe care l-au furat și l-au predat APU/fotografie ua.depositphotos.com

voluntari Odesa furat un tanc rusesc.

Acest lucru a fost anunțat de vorbitorul sediului operațional al administrației militare Regionale Odessa, Serghei Bratchuk.

Potrivit acestuia, operațiunea specială a fost efectuată de detașamentul Odessa ca parte a armatei voluntare ucrainene în direcția Bugului de Sud – între Herson și Nikolaev. În special, luptătorii au reușit să captureze un tanc inamic fără luptă, pe care l-au furat și l-au predat APU.

“Undeva în stepele Kherson-Mykolaiv, au fost stoarse sau, mai degrabă, luate, au venit în liniște, au plecat în liniște și au luat rezervorul Katsap”, a spus Bratchuk.

După cum a raportat UNIAN, în regiunea Mykolaiv, ocupanții au fugit, lăsând un camion complet ambalat cu muniție pentru diferite tipuri de arme de calibru mic. APU a promis că gloanțele vor fi returnate invadatorilor, dar într-un mod care nu le-ar plăcea.și în regiunea Sumy, tancurile rusești nu au trecut testele noroiului ucrainean.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.