344 deputați ai poporului din Ucraina au votat pentru adoptarea legii/foto Unian (Vyacheslav Ratinsky)Rada Supremă a Ucrainei a recunoscut voluntarii forțelor teritoriale de apărare ale Forțelor Armate ale Ucrainei ca veterani de război.

După cum relatează corespondentul UNIAN, 344 de persoane au votat pentru adoptarea legii “cu privire la modificarea Legii Ucrainei “cu privire la statutul Veteranilor de război, garanții ale protecției lor sociale” (în ceea ce privește clarificarea normelor care reglementează definirea categoriilor de persoane recunoscute ca veterani de război și membri ai familiei apărătorilor decedați și apărătorilor Ucrainei”) (numărul de înregistrare 7151)”. deputații Ucrainei.

Prin această lege, voluntarii forțelor teritoriale de apărare ale Forțelor Armate ale Ucrainei sunt recunoscuți ca veterani de război. În plus, clarifică regulile care reglementează definirea categoriei de persoane aparținând familiilor apărătorilor decedați și apărătorilor Ucrainei. Prin lege, membrii familiei voluntarilor decedați (decedați) ai Forțelor Armate ale Forțelor Armate ale Ucrainei sunt, de asemenea, incluși în această categorie.Anterior, UNIAN a raportat deja că luptătorii Ministerului Apărării au capturat un nou “Shell C1” rus în valoare de până la 20 de milioane de dolari. Complexul antiaerian de rachete și tunuri este pe deplin operațional.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.