comandant-șef al Forțelor Armate Valery Zaluzhny/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua /Comandant-șef al Forțelor Armate Valery Zaluzhny/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua /

Comandantul-șef al Forțelor Armate, Valery Zaluzhny, reacționând la atrocitățile ocupanților ruși, a spus că Ucraina va răzbuna fiecare soldat mort sau infirm. 

Zaluzhny a scris despre asta pe Facebook.

“Rusia este un stat terorist. Atrocitățile rușilor, pe care le comit cu prizonierii noștri de război, provoacă furie. Vom răzbuna fiecare frate mort sau infirm. Spre deosebire de criminalii de război ruși, respectăm normele dreptului umanitar internațional. În același timp, vom face tot posibilul și imposibilul pentru a-i pedepsi pe cei responsabili pentru crimele împotriva fraților, surorilor și civililor noștri. Aceste crime nu au nici un statut de limitări. Știți, dușmani, nu veți avea loc pe Pământ”, a scris el.

Citește și:  ocupanții au distrus astăzi o clădire rezidențială din Kramatorsk: numărul victimelor a crescut Ocupanții au distrus astăzi o clădire rezidențială din Kramatorsk: numărul victimelor a crescut expertul militar a evaluat riscul unei noi ofensive rusești asupra Kharkiv Expert militar a evaluat riscul unei noi ofensive Ruse asupra Kharkiv  expertul a vorbit despre dificultățile de capturare a Donechchinei și a prezis cursul ulterior al războiului expertul a vorbit despre dificultățile de capturare a Donechchinei și a prezis cursul ulterior al războiului

Amintiți-vă că în dimineața zilei de 29 iulie, militanții pro-ruși au raportat moartea a 40 de luptători ucraineni ca urmare a unei greve asupra coloniei Yelenovskaya. Ulterior s-a raportat că numărul morților a crescut.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a declarat că bombardarea deliberată a artileriei instituției corecționale a fost efectuată de Forțele Armate ale Federației Ruse pentru a acuza Ucraina de comiterea “crimelor de război” și a ascunde tortura prizonierilor și execuțiilor.

liderul “Azov” Andrei Beletsky a anunțat o “vânătoare” pentru fiecare criminal implicat în uciderea prizonierilor de “Azov”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *