fals

După victoria Ucrainei în război, statul nostru va restabili toate facilitățile de infrastructură distruse de inamic. Acest lucru a fost declarat de către șeful adjunct al biroului președintelui Kirill Timoșenko în transmisia în direct a Maratonului de informații. 

El a subliniat că o astfel de sarcină este una dintre prioritățile pentru Președintele Ucrainei Vladimir Zelensky.

“În fiecare zi colectăm date actualizate despre toate facilitățile de infrastructură afectate. Acestea sunt clădiri rezidențiale, infrastructură socială și de altă natură și drumuri. Vrem să fim gata să restaurăm imediat infrastructura și facem acest lucru de câteva zile. Avem un sediu separat care reunește toate informațiile și începe pregătirile pentru restaurare”, a spus Timoșenko.

“Vom restaura casele tuturor, oamenii nu vor rămâne pe stradă, garantăm acest lucru, iar președintele garantează acest lucru”, a adăugat șeful adjunct al PO.

Timoșenko a menționat că Ucraina primește asistență fără precedent din partea țărilor care s-au alăturat statului nostru în războiul ruso-ucrainean.

Pentru o logistică mai bună, au fost create hub-uri în fiecare regiune, unde ajunge ajutorul umanitar, a spus Timoșenko.

“Există un mare sediu umanitar deasupra acestor hub-uri, care vede online nevoile tuturor regiunilor. Actualizăm datele pe oră, iar expedierile sunt trimise de la hub-uri din toată țara. Acestea sunt trimise ca camioane, ca margele mici, și Ukrzaliznytsya”, a explicat el.

până în prezent, în conformitate cu Timosenko, Ucraina a primit mai mult de 50 de mii de tone de ajutor umanitar.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.