Arestovich a comentat grevele de la Vinnytsia, Kharkiv și Mykolaiv/fotografia serviciului de urgență de StatArestovich a comentat grevele de la Vinnytsia , Kharkiv și Mykolaiv/fotografie a serviciului de urgență de Stat

Atacurile cu rachete de croazieră asupra centrelor orașelor ucrainene nu reprezintă doar o încălcare a regulilor de război, ci o negare a logicii și cucerirea civilizației ca atare. Rușii trebuie să răspundă pentru atacuri, APU va asigura acest proces deja în seara asta.

Acest lucru a fost declarat de consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich, comentând grevele asupra Vinnytsia, Mykolaiv și Kharkiv.

“Îi vom lovi. Sunt pentru noi. Diferența este că am lovit doar ținte militare, de fiecare dată prezicând cu atenție daunele colaterale. Au bătut fără să acorde atenție unor astfel de lucruri, investind de fiecare dată în prognoză un efect suplimentar din teroarea populației civile sau – direct de dragul unei astfel de terori, ca acum în Nikolaev și Kharkiv”, a spus Arestovici.

Consilierul președintelui PO a reamintit că timp de trei sute de ani în lumea civilizată, regulile războiului necesită minimizarea influenței atunci când aleg metode de acțiune și mijloace de distrugere. Dacă este suficient să rănești inamicul mai degrabă decât să ucizi pentru a îndeplini o sarcină militară, Regulile stipulează că inamicul ar trebui să fie rănit doar.

“Lansarea rachetelor de croazieră în centrul orașului în timpul zilei nu este doar o încălcare a regulilor de război. Aceasta este negarea logicii și cucerirea civilizației ca atare. Și civilizația dă răspunsul. Nu va fi rapid, pentru că nu există o astfel de posibilitate. Dar fiecare astfel de lovitură accelerează acțiunea civilizației împotriva anti-civilizațiilor: sancțiuni, transferarme pentru noi. Vor fi mult mai multe lovituri ale noastre, loviturile lor ca răspuns, din nou ale noastre, din nou ale lor. Regimul lui Putin va fi terminat pe câmpul de luptă, nu există alte modalități de a-l pune capăt. În această seară, APU le va cere Vinnytsia, Mykolaiv și Harkov”, a spus Arestovici.

după cum a raportat UNIAN, dimineața trupele rusești au tras rachete în centrul orașului Vinnița.

Citește și:  trăiește într - o singură cameră, păstrează cald: Kramatorsk a cerut să se pregătească pentru iarnă fără gaz și apă Locuiesc într-o singură cameră, ține de cald: Kramatorsk a cerut să se pregătească pentru iarnă, fără gaz și apă  Atacul cu rachete din Vinnytsia a revendicat viața a 20 de persoane, printre care trei copii Atacul cu rachete de la Vinnița a luat viața a 20 de persoane, printre care trei copii surpriză periculoasă: o mină de mare în derivă a fost găsită pe plaja din regiunea Odessa “Surpriză periculoasă”: o mină de mare în derivă a fost găsită pe plaja din regiunea Odessa rușii au echipat un depozit de muniții în Teatrul Dramatic al Kherson – intelligence ocupat Rușii au echipat un depozit de muniție în Teatrul de teatru ocupat Kherson-intelligence Rocket attack of Vinnytsia: noi detalii despre atacul teribil al Federației Ruse (video) Rocket attack of Vinnytsia: noi detalii despre atacul teribil al Federației Ruse (video)

se știe despre 20 de morți, precum și despre 25 de mașini arse.

De asemenea, aproximativ 90 de victime au solicitat ajutor de la instituțiile medicale, aproximativ cincizeci dintre ele fiind în stare gravă. Se stabilește că și spațiile unuia dintre centrele medicale au fost distruse.

poliția din Vinița a desfășurat un punct mobil pentru apelurile cetățenilor (Strada Zamostyanskaya 37) și a deschis linii de asistență telefonică pentru căutarea celor dispăruți.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.