ocupanții refuză să meargă în ofensivă/APU photo

Ocupanții ruși se tem atât de mult de Forțele Armate ucrainene, încât refuză masiv să meargă la o nouă ofensivă în regiunea Harkov. În același timp, nici măcar nu sunt amenințați cu executarea pentru nerespectarea ordinului.

Acest lucru este evidențiat de o nouă interceptare a conversației invadatorilor ruși în apropierea Izyumului din regiunea Kharkiv, care a fost publicată de SBU.

“Noi, pe scurt… abandonat acest dracu, înțelegi? Și suntem ținuți aici, în general, aspru, aproape până la punctul de execuție. Vrem să plecăm, dar nu ne vor trimite. El spune: ni s-a spus să vă împușcăm”, se plânge ocupantul prietenului său din Federația Rusă.

Când a fost întrebat despre motivul refuzului, el răspunde: “Ei bine, îi trimit direct pe prima linie, chiar la f**k. Și suntem pentru carne… și există pur artilerie stând acolo … și alpinism sub artilerie este, în general, un pi * dec.”

anterior a fost raportat modul în care ocupantul în conversație interceptate de SBU” scurgeri ” pierderile reale ale Rusiei în Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.