ocupanții au organizat un concert rock la Azovstal/t.me/andriyshTime invadatorii au organizat un concert rock la Azovstal/t.me/andriyshTime

Concertul anunțat de ocupanții ruși la Azovstal s-a dovedit a fi “plânsul unui chitarist”.

consilier al primarului de Mariupol Piotr Andryushchenko a spus despre acest lucru în canalul său Telegramă.

“MraZota a aranjat un concert La Azovstal. Deși este dificil să numim plânsul unui chitarist singuratic un concert rock, totuși, acest lucru nu anulează urâciunea imaginii. Voluntari de stat ai ocupanților pentru ocupanți. Este bine că nu există spectatori forțați civil”, a scris el.

publicul concertului “/t.me/andriyshTime

Andryushchenko a adăugat că”pentru imaginea finală, rămâne să așteptăm spectacolul în Teatrul Dramatic distrus și cercul inumanității cinice poate fi considerat închis.”

Citește și:  Atacul cu rachete al lui Nikolaev în mijlocul zilei: cel puțin 10 persoane au fost rănite, sunt morți Atac cu rachete de Nikolaev în mijlocul zilei: cel puțin 10 persoane au fost rănite, există morți APU a respins declarațiile despre transferul avioanelor de atac Su-25 din Macedonia în Ucraina APU a negat declarațiile cu privire la transferul de avioane de atac Su-25 din Macedonia în Ucraina idioți utili internaționali: de ce Amnesty International poate vedea doar cu un singur ochi “Idioții utili” internaționali: de ce Amnesty International vede cu un singur ochi

După cum a raportat UNIAN, pe 2 August, Consiliul Municipal Mariupol a anunțat că ocupanții ruși intenționează să organizeze un concert rock la Azovstal. “Ocupanții ruși continuă să facă înregistrări în cinismul lor. Acum anunță un concert rock la fabrica de metal unde au murit eroii noștri. Încă o dată încearcă să distragă atențialocuitorii din probleme reale cu evenimente de artă”, a remarcat Consiliul Municipal.

Consiliul Municipal a subliniat că colaboratorii “nu pot furniza apă și încălzire normală, ci susțin concerte în oraș, unde există încă sute de oameni neîngropați sub dărâmături.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.