Zaluzhny a arătat un videoclip cu Zaluzhny a arătat un videoclip cu” work ” M270 MLRS pe prima linie/fotografia Armatei SUA

Comandantul – șef al Forțelor Armate din Ucraina Valery Zaluzhny a arătat puterea armelor pe care Ucraina le-a primit de la partenerii occidentali. În special, el a publicat un videoclip spectaculos din prima linie, care demonstrează funcționarea sistemului american de rachete cu lansare multiplă pe baza urmărită M270 MLRS.

Zaluzhny a postat un videoclip despre modul în care M270 MLRS distruge ocupanții ruși pe pagina sa de Facebook.

“Forțele Armate ale Ucrainei sunt recunoscătoare partenerilor noștri pentru sprijinul și asistența lor neclintită. Împreună pentru victorie!”,- comandantul-șef al Forțelor Armate din Ucraina a semnat videoclipul.

În videoclip, armata ucraineană demonstrează și spune cum, cu ajutorul M270 MLRS, distrug ocupanții. De data aceasta pleacă să lucreze la țintă – depozitul de muniții al inamicului.

Apropo, primele lansatoare de rachete multiple M270 au ajuns în Ucraina abia în iulie și au afectat deja semnificativ situația din față, precum și alte arme grele pe care Occidentul le-a dat.

Anterior, expertul militar Serghei Grabsky și-a exprimat opinia că, pentru a inversa cursul războiului și a învinge Federația Rusă, Ucraina are nevoie de cel puțin 300 de sisteme de rachete cu lansare multiplă de nouă generație, precum HIMARS sau M270 MLRS.

ajutor UNIAN. M270 MLRS (multiple Launch Rocket System) este un sistem american de rachete cu lansare multiplă (MLRS) bazat pe o pistă Bradley BMP fabricat de Vought. M270 MLRS este conceput pentru a distruge la distanțe de peste 30 km zone de concentrare a trupelor și echipamentelor militare, poziții ale artileriei inamice și ale rachetelor, zone de desfășurare a forțelor și mijloacelor sale de apărare aeriană, camioane, transportoare blindate ușor blindate, precum și posturi de comandă, hub-uri de comunicare și alte ținte de zonă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.