cel mai mare pericol pentru Kiev este grevele cu rachete/foto Unian, Vyacheslav RatinskyCel mai mare pericol pentru Kiev este greve de rachete/foto Unian, Vyacheslav Ratinsky

Comandantul – șef al Forțelor Armate din Ucraina Valery Zaluzhny a explicat de ce este imposibil un transfer ascuțit al ostilităților la Kiev.

El a spus acest lucru în timpul unei întâlniri cu Ambasadorul SUA în Ucraina Bridget Brink și Ministrul Apărării Alexei Reznikov, serviciul de presă al Ministerului Apărării rapoarte.

“Linia potențială de coliziune atinge peste două mii de kilometri. Acum luptele intense continuă în estul Ucrainei în regiunile Donețk și Luhansk. În februarie-martie, bătăliile au fost purtate lângă Kiev. Cu toate acestea, am reușit să organizăm o apărare fiabilă a capitalei și să eliminăm trupele inamice. Acum întărim apărarea. Au fost create grupuri adecvate de trupe pentru a proteja orașul. Prin urmare, un transfer ascuțit al ostilităților la Kiev este imposibil. Astăzi, cel mai mare pericol pentru noi este loviturile cu rachete. Cu toate acestea, ne luptăm. Doborâm un număr considerabil de rachete inamice”, a subliniat Zaluzhny.

Ministrul Apărării și comandantul-șef al Forțelor Armate din Ucraina s-au concentrat, de asemenea, asupra faptului că, datorită ajutorului partenerilor, armata ucraineană poate urmări pregătirile pentru lansarea și lansarea rachetelor Rusești pentru greve asupra Ucrainei. Și sistemele de rachete ale Federației Ruse, care sunt instalate pe Nave, reprezintă, de asemenea, un pericol pentru ucraineni.

“APU monitorizează acțiunile inamicului din Marea Neagră. Navele rusești nu îndrăznesc să se apropie de țărmurile ucrainene și se află la o distanță considerabilă. Cu toate acestea, dacă inamicul încearcă să atace, vom folosi rachetele noastre anti–navă”, a adăugat Zaluzhny.

Citește și:  un marș spre Kiev sau Lviv este imposibil pentru armata rusă: Putin a fost prezis înfrângerea și moartea Un marș la Kiev sau Lviv este imposibil pentru armata rusă: Putin a fost prezis înfrângere și moarte  există o apărare aeriană eficientă la Kiev, dar amenințarea unei greve cu rachete nu a dispărut - comandantul apărării capitalei Există o apărare aeriană eficientă la Kiev, dar amenințarea unei greve cu rachete nu a dispărut – comandantul apărării capitalei  Arestovich a anunțat condiția pentru întoarcerea ocupanților ruși la Kiev Arestovich a anunțat condiția pentru întoarcerea ocupanților ruși la Kiev  amenințarea unui atac asupra Kievului: expertul a spus Dacă capitala va fi sub o nouă lovitură Amenințarea unei ofensive la Kiev: expertul a spus Dacă capitala va fi sub o nouă lovitură  ofensiva Rusiei asupra Kievului: un expert militar a evaluat riscul unei noi încercări de invazie Ofensiva Rusiei asupra Kievului: expertul militar a evaluat riscul unei noi încercări de invazie ocupanții pot deschide un al doilea front în direcția de la Kiev - apărarea capitalei ocupanții pot deschide un” al doilea front “în în direcția de la Kiev – apărarea capitalei

Anterior, consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Vadim Denisenko, a declarat că trupele ruse pot relua ofensiva asupra Kievului în două condiții.

Potrivit acestuia, Belarus joacă un rol important într-un potențial atac al Federației Ruse, deoarece posibila invazie a Ucrainei va distrage atenția unei părți a armatei noastre de pe frontul de Est și va crea o amenințare cu o ofensivă asupra Chernihiv sau Kiev.

Potrivit comandantului grupării forțelor și mijloacelor de apărare a orașului Kiev, generalul locotenent Alexander Pavlyuk, de-a lungul frontierei de stat a Ucrainei în regiunile Bryansk și Kursk din Rusia, începând cu a doua decadă a lunii iunie, existau până la trei grupuri tactice de batalion, un grup tactic de companie din Forțele Armate ale Federației Ruse și până la trei batalioane ale Serviciului Federal al trupelor Gărzii Naționale.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.