zeci de cai au fost uciși în gostomel din cauza bombardării inamice/fotografie ilustrativă a UNIAN

În așezarea de tip urban Gostomel din regiunea Kiev, invadatorii ruși nu au cruțat nici măcar caii-au tras într-un grajd în care erau 32 de animale.

Poate că câțiva cai au supraviețuit, dar majoritatea au fost arși de vii, a spus proprietarul grajdului Alexandra, scrie “cenzor.Nu.”

“Încă 5-7 cai rătăcesc acum între Gostomel și Bucha. Iarba a dispărut deja, vor găsi apă. Principalul lucru este să nu intri sub foc”, a adăugat proprietarul grajdului.

Potrivit ei, înainte de război avea mulți prieteni în Rusia. S-a terminat acum.

De îndată ce am primit fotografii cu cadavre de cai arse, Alexandra le-a trimis foștilor proprietari pentru identificare. Mulți cai erau deținute de copii de 7-10 ani. Astăzi, familiile lor au și mai multe motive să-i urască pe ocupanți.

“Este grajdul o instalație militară? Creaturi! Cai pentru ce?! Cu siguranță voi reconstrui grajdul după război. Și cu siguranță voi numi calul” navă rusă, du-te dracului”, a spus proprietarul.

amintiți-vă că trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie, au început luptele. În special, luptele au avut loc în Gostomel, în Bucha, precum și în Irpen.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *