alte zeci de unități de echipament inamic distruse în țara noastră/foto UNIAN alte zeci de unități de echipament inamic distruse în țara noastră/foto UNIAN

În timpul zilei, până la treizeci de echipamente ale trupelor de ocupație au fost distruse în Ucraina.

Acest lucru este raportat pe Facebook de către comanda Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

Mesajul spune că forțele antirachetă ale Forțelor Aeriene continuă să controleze spațiul aerian, menținând aeronavele ocupanților la distanță. 

“Între timp, aeronava de grevă a Forțelor Aeriene distruge depozitul de muniții al grupului inamic de trupe în direcția South Bug. De asemenea, avioanele de atac Su-25 și bombardierele Su-24M au lovit un grup de arme și echipamente militare în direcțiile Izyum și Donetsk”, relatează Comandamentul.

Raportul spune că de la începutul invaziei pe scară largă a Rusiei, aeronavele de grevă ale Forțelor Aeriene au efectuat 1.700 de atacuri aeriene de grup asupra pozițiilor, depozitelor, echipamentelor și forței de muncă ale forțelor de ocupație rusești.

Amintiți-vă că ocupanții ruși au invadat teritoriul ucrainean dimineața devreme pe 24 februarie. Inamicii au tras în instalații militare și civile.

apărătorii Ucrainei au dat o mustrare demnă dușmanilor, în special, 155 de rachete de croazieră, 676 de drone tactice operaționale și 1.649 de tancuri au fost distruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.