Zelensky a subliniat că teroarea Rusiei poate fi oprită/president.gov.ua Zelensky a subliniat că teroarea Rusiei poate fi oprită/president.gov.ua

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, observă că, dacă Rusia dorea cu adevărat un război, nu ar fi tras rezerve în sudul Ucrainei.

el a spus acest lucru în mesajul său video.

“Ei activează diverși emisari cu teze că statul terorist pare să vrea negocieri. Dacă Rusia ar dori cu adevărat să se încheie războiul, nu ar trage acum rezerve în sudul Ucrainei și nu ar crește morminte comune de oameni nevinovați uciși pe teritoriul ucrainean”, a subliniat șeful statului.

El a subliniat că este” pur și simplu dezgustător “când foștii lideri ai statelor grele cu valori europene”lucrează pentru Rusia, care luptă împotriva acestor valori

“Prin urmare, trebuie să luptăm, trebuie să batem teroriștii pe pământul nostru, trebuie să răspândim informații despre interesele ucrainene și să extragem succese pentru Ucraina, să câștigăm victorii. Toată lumea și toată lumea la nivelul lor – atât ucraineni, cât și parteneri. Teroarea poate fi oprită doar de o forță indestructibilă comună”, a spus Zelensky.

Amintiți-vă că Zelensky a numit țara care a fost prima care a întreprins Proiectul de restaurare a Ucrainei.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *