Zelensky a numit numărul soldaților ucraineni care mor în fiecare zi/foto ua.depositphotos.com Zelensky a numit numărul soldaților ucraineni care mor în fiecare zi/foto ua.depositphotos.com

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a declarat că 60-100 de soldați ucraineni sunt uciși pe front în fiecare zi. El a menționat că încă 500 de luptători sunt răniți în fiecare zi.

Șeful statului ucrainean a spus acest lucru într-un interviu cu Newsmax

“Situația este foarte dificilă, 60-100 de soldați pe zi sunt uciși în luptă și aproximativ 500 de persoane sunt rănite în luptă. Acesta este modul în care ne păstrăm liniile defensive”, se arată în mesaj.

În același timp, el a clarificat că situația cea mai dificilă este în estul Ucrainei și în sudul regiunilor Donetsk și Luhansk.

Citește și: mizerie completă: ocupanții își pierd interesul pentru războiul din Ucraina și vor să plece acasă - audio “Mizerie completă”: ocupanții “își pierd interesul” în războiul din Ucraina și vor să plece acasă-audio  unitățile TrO sunt supraaglomerate cu mușchi: militarii uneia dintre brigăzi au primit ranguri de sergent (Foto, video) Unitățile TrO “cresc mușchii”: militarii uneia dintre brigăzi au primit ranguri de sergent (foto, video)

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 24 februarie, trupele ruse au invadat teritoriul Ucrainei, în special, de pe teritoriul Belarusului. Inamicul a aruncat, de asemenea, bombe asupra instalațiilor militare și a locuințelor civile. 

Pe 12 martie, Președintele Vladimir Zelenski a anunțat că 1.300 de soldați ucraineni au fost uciși în 16 zile de război pe scară largă al Rusiei împotriva Ucrainei.

Pe 28 mai, Ministrul Tineretului și Sportului din Ucraina, Vadim Gutzeit, a declarat că peste 50 de sportivi au murit în luptele cu ocupanții ruși din 24 februarie. El a subliniat că sportivii din sporturile olimpice și non-Olimpice apără Ucraina cu arme în mâinile lor.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.