mobilizarea generală nu este necesară acum în Ucraina, a raportat OP/foto ua.depositphotos.com Mobilizarea generală nu este necesară în Ucraina acum, a raportat PO/foto ua.depositphotos.com

Mobilizarea generală în Ucraina nu are acum sens, deoarece autoritățile nu vor putea să înarmeze acei oameni care vor fi redactați în armată.

Mobilizarea continuă în țara noastră, oamenii sunt “scoși” și “apucați” de voluntari invitați, a declarat Alexey Arestovich, consilier al șefului biroului președintelui Vladimir Zelensky, într-un interviu cu Dmitry Gordon, jurnalist ucrainean și fondator al publicației Gordon.potrivit lui, soldații și ofițerii care au specialitățile potrivite intră încet în armata noastră.

“Aceasta (mobilizarea generală din 2022-Ed.) nu are niciun sens. Nu vom putea înarma masele de oameni pe care i – am chemat…”, – a împărtășit interlocutorul.

Arestovici a adăugat că există o mulțime de infanteriști în armata ucraineană și este mai ușor să le transferați în unități mecanizate serioase pentru a compensa pierderile decât pentru a trage oameni noi.

“…Nu este un secret că avem aproximativ 700 de mii sub armă, această cifră a fost chemată de președinte. Acestea sunt toate forțele de apărare. Și avem arme grele-Dumnezeu să acorde că avem 120 de mii. Restul sunt infanteriști…”, a spus consilierul.

Amintiți-vă că trupele rusești au efectuat o invazie pe scară largă a Ucrainei în dimineața devreme a zilei de 24 februarie. Legea marțială a fost declarată în Ucraina și a început mobilizarea.

în primul rând, foști militari Sub 40 de ani care au experiență de luptă au fost chemați în țara noastră.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.